13 Ocak 2024 01:33

12.01.2024 tarihinde İzmir erc bayinden tiggo 7 Pro için sıfır aracımın teslimi için gittim. Aracımın sağını solunu inceledim herhangi bir sıkıntı yoktu. Aracı teslim aldım. Sonra eve geldim. Aracın altına bakayım dedim Aracın altı ful çamurdu. Motor kısmı orta kısmı egzoz kısmı aracın alt kısmı çamurdan geçilmiyordu. Bayiyi aradım arka otoparkımızda çalışma var dedi yıkatalım dediler. Aracın motor kısmından bile çamur var. Bu kadar para verip böyle hizmet görmek hiç hoş değil lütfen gerekenin yapılmasını istiyorum

08 Şubat 2024 22:23

İzmir erc Chery bayinden sıfır diye aldığım aracın durumu resimde ekte'dir. Paranla rezil olmak böyle bir şey arabanın altı, egzoz kısmı, motor kısmı çamurdan geçilmiyor. Yazıktır günahtır. Bu kadar para verip böyle hizmet görmek re za let dir. Başka bir şey değil

Ek
15 Ocak 2024 10:23 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba,Mehmet T. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

18 Ocak 2024 11:03

Genel merkez tarafından arandım şikayetimi tekrar dinledi. Sonra bayi tarafından arandım bayi beni şikayetimden dolayı gelin yıkatalım aracınızı diyorlar. Benim işim gücüm yok durmadan zırt pırt bayiye gideceğim bana en yakın bayi 100 km uzaklıktadır. Bana göre çözüm olmadı

23 Ocak 2024 08:53

Chery müşteri hizmetleri tarafından tekrar arandım. Bana son durum hakkında bilgi vermemi istediler. Size tekrardan dönüş yapacağız dediler. Bekliyorum dönüş yapmalarını...

Muratsonad
11 Eylül 2023 17:34
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
24 Temmuz 02:14