Selma sonuçtan hiç memnun değil

Chakra MAĞAZASI'NDAN Alınan Hayvan Dışkısı Dolu Yün Yorgan

12 Haziran 2023 17:49

Chakra Bilkent mağazasından 13.05.2023 tarihinde iki adet yün yorgan aldım. Yorganlar yeni üretileceği için ürünü 1 Haziran 2023'de teslim ettiler. Evde ürünü haliyle yeni olduğu için yıkadım. İnanılmaz bir koku ile karşılaştım. Yün yorgan bir miktar kokabilir diye düşündüm ancak yorgana yakından baktığımda dışına yansıyan hayvan dışkıları olduğunu gördüm. Yorganın iç malzemesinin üretim aşamasında kontroller yapılmadan satılmasının normal bir durum olmadığından, hemen ertesi gün aldığım ürünü mağazaya götürüp teslim ettim. Ürünün para iadesini istediğimi belirttim. Hayvan dışkıları ve kokusuna kendileri de şahit olduğundan, Müşteri ilişkileri bölümlerine kendilerinin durumu ileteceğini, benim de aramamı söylediler. Ancak maalesef ücretimi iade etmediler. Pamuk ile değişimini yaparak gönderdiler. Ben de çaresiz istemediğim pamuk yorganları alarak mağazadan ayrıldım. Böyle bir markada özensiz ürün satışı ile karşılaştığıma ve hatalarını kabul etmelerine rağmen ücret iademi yapmamalarına inanamıyorum. Chakra'dan ben yakınlarım bundan sonra alışveriş yapmayacağız. İstemediğim pamuk yorganların değil kusurlu satışlarının bedelinin iadesini talep ediyorum.

chakra-magazasindan-alinan-hayvan-diskisi-dolu-yun-yorgan-1.pdf
13 Haziran 2023 09:37 (Şikayetten 15 saat sonra)
14 Haziran 2023 14:23
14 Haziran 2023 15:49

Sayın Yetkili, Yukarıda da ifade ettiğim gibi kusurlu ürününüz Chakra Bilkent Mağazasındadır. Mağazanız ile iletişime geçtiyseniz benim yazdıklarımı size sözlü olarak da söylerler. Esasen beni arayan personeliniz Cansu Hanıma da yazdıklarımı sözlü olarak zaten anlattım. Bilkent mağazanızdan kusurlu ürünü talep edeceğini söylemişti. En kısa zamanda konuyu kavrayıp aksiyon almanızı rica ediyorum.

Selma

Sayın yetkili içinde hayvan dışkısı olan kusurlu yorganların iadesi ile ilgili belli ki bir çözümünüz olmayacak. Chakra markası altında bundan böyle hiçbir ürününüzü almayacağımı ve çevreme de yaşadığım bu deneyimi anlatacağımı bilmenizi isterim.

Süreyya sonuçtan memnun

Süreyya
02 Şubat 2024 21:21
"Ücret iademi defalarca m, hizmetlerini ve mağazayı arama, tarafıma dönüş yapacağız denilip dönülmemesi, belirsizlik v. S yıpratıcı bir süreçle alabildim, markaya güvenim sarsıldı bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum, Markaya ve müşteri hizmetlerine değil ama Şikayet Var platformuna sesimizi duyurduğu için teşekkür ederim."
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Kokulu Yorgan Sağlık Sorunu Yarattı, Mağaza Çözüm Sunmuyor

Sinan
27 Ekim 2025 19:05
Kokulu Yorgan Sağlık Sorunu Yarattı, Mağaza Çözüm Sunmuyor
kokulu-yorgan-saglik-sorunu-yaratti-magaza-cozum-sunmuyor-2.jpg
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
28 Ağustos 2024 19:32