Yahya sonuçtan memnun

01 Temmuz 2024 19:24
Yahya'nın Teşekkür Mesajı
“Mağaza Müdürü Seyfullah bey e anlayış ve iş takibi nedeni ile teşekkür ederim, Evet veya hayır demenin de bir usulu olur davet üzere ilk gidişimde kötü bir muamele gördüm ama sağ olsun Seyfullah bey meseleyi çözdü ve olay kapandı, tekrar Seyfullah bey e teşekkür ederim, Bir teşekkür ve alkış da Şikayetvar a olayı çok hızlı aktarıp sonuca ulaştı sağ olun var olun.”

01.06.2024 tarihinde Çetinkaya Üsküdar mağazasından 2 ceket, 2 pantolon aldım. Mağaza elemanı bana pantolonu giyin bedenini tespit edelim ben size istediğiniz rengi veririm dedi. 52, 54, 56 bedenleri denedim, 56 beden bana uydu. Diğeri de şu rengin 56 bedeni olsun dedim. Dikkatle izledim, askıda 56 beden olanlardan istediğim rengi verdi. Ben de bunda 56 beden yazmıyor dedim, bazen yazmayabiliyor dedi. Sanırım askıdan 56 bedenlerden aldığına güvendi. Paçaları için bir hafta sonra alırım dedim, ödemeyi yaptım. Pantolonları alınca bayramda giyeyim dedim, aaa pantolon dar. Diğer pantolon oluyor. Pantolonları üst üste koydum, aşağıdaki resimde olduğu gibi birbirinden farklı. Durumu anlatmak için telefonla Üsküdar mağazasını arıyorum, cevap veren yok. Çetinkaya'nın 0850* numaralı telefonunu arıyorum, mağaza ile görüşün diyor. Mağaza telefonlara bakmıyor diyorum, tamam yazılı şikayetinizi ve aradığınızı mağazaya ileteceğiz, gün içinde size dönecekler diyor, arayan yok. Bu telefon görüşmesi farklı günlerde üç defa oldu. Bakan da cevap veren de yok. Elemanın dikkatsizliği nedeniyle bir pantolon zayi oldu, durumun düzeltilmesini istiyorum ama kale alıp cevap veren yok. Buraya yazmama rağmen hala iletişime geçen olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim.

02 Temmuz 2024 09:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhabalar , Üsküdar mağazamızla iletişime geçilmiş olup size en hızlı şekilde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Çetinkaya Müşteri Hizmetleri

02 Temmuz 2024 10:13
02 Temmuz 2024 21:16

Kendisini mağazanın yeni müdürü olarak tanıtan bir arkadaş aradı, mağazaya davet etti, gittim ben Mağaza md ile görüşmek istiyorum dedikçe birisi bana anlat bana anlat dedi, anlattım, paçasını yaptırdın mı? Dedi Evet dedim, Zaten bunları şikayet var da açık açık anlattım. Geçmiş olsun dedi öfkeli bir ses tonu ile Niye şöyle yapmadın, neden böyle yapmadın klasik adam kaçırma taktiği. Baktım iş çığırından çıkıyor, Bende beni arayan numarayı aradım geldiğimi söyledim benimle konuşan kişiyi istedi telefonu ona verdim, sanırım 'şikayet var' a yazdığımı söylemiş, iyice agresifleşti 'ne bir de bizi şikayet mi ettin' dedi. Adam resmen eski usul 'hed hud' bağırıp azarlayıp kaçırmaya çalıştı. Bende elindeki pantolonu hızla çekip aldım 'Bir de döv bari' dedim, mağazadan ayrıldım. Problem çözülmediği gibi dahada büyümüş oldu. Bende WhatsApp dan durumu beni sabah arayan kişiye yazdım, Allah var gel beni bul dedi ama kapıya vardım geri döndüm, az önce yaşadığım İstanbul da bir mağazada değil de neyse gerisini yazmak istemiyorum. Olayı tekrar yaşamak istemedim. Problem çözme taktiği buymuş,

03 Temmuz 2024 09:12
03 Temmuz 2024 13:17

Merhaba benim yerim oraya uzak, iki de bir gidip gelemem, davet edildim gittim, ısrarla konuşmak istediğim kişiyi söyledim, eleman rol çaldı, hayır olmaz demenin bir usulü adabı olur değil mi, kaldı ki ben her şeyi tüm açıklığı ile anlattım, kaç gün telefonlarla ulaşmaya çalıştım, ilk yazımdaki tek yanlış ceket iki kapi iki pantolon olacak. Zaten dün kapıdan geri döndüm çünkü çok kötü bir muamele gördüm. Olay ortada yerim uzak kararlarınızı verin ona göre geleyim, ya da gelmeyeyim, bir pantolon için kavgaya tahkire gerek yok. Ben o eleman daha sokakta oynarken lanet olası Bakırköy kundaklamasından önce de Çetinkaya nın müşterisiydim. Eğitim şart.

03 Temmuz 2024 15:57
16 Temmuz 2024 20:05

17 Temmuz 2024 09:34

Merhabalar Yahya bey, Güzel geri dönüşleriniz için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok değerli. Geri bildirimleriniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çetinkaya Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2024 16:50

04 Eylül 2025 22:47
eksik-ve-hatali-gonderim-sonrasi-cozulmeyen-magduriyet-2.jpg
eksik-ve-hatali-gonderim-sonrasi-cozulmeyen-magduriyet-1.jpg

29 Kasım 2023 23:34
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Çetinkaya Ürünüm Hala Gelmedi

05 Haziran 2024 21:17
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 21:02
Çetinkaya'da Defolu Ürün Ve İade Çilesi