Aysun sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2024 17:23
Aysun'un Teşekkür Mesajı
“Çetinkaya mağazası mağduriyetimi öğrendikten çok kısa bir süre sonra sorunum çözüldü ürünümün değişimi yapıldı. Çok teşekkür ederim.”

Çetinkaya Bakırköy mağazasından oğluma Lumberjack ayakkabı aldım. İlk giydiğinden sonra içindeki bantlar yerinden çıktı ayakkabı giyilmez hale geldi. Mağazaya götürdüm firmaya göndereceklerini ve geri dönüş yapacaklarını söylediler 23 gün geçti ayakkabıdan haber yok. Herhangi bir açıklama da yok. İki kez mağazaya gidip sordum haber yok dediler. Ben ayakkabı yazın giyilsin diye aldım. 23 gün geçmesine rağmen haber alamadım. Şu anda da iletişim için verdikleri numaradan ulaşmaya çalışıyorum ancak telefon açılmıyor. Bir an evvel yeni ürünümün elime ulaşmasını istiyorum.

23 Haziran 2024 17:10

Mağazanın verdiği iletişim numarası 02125610606 diğer numara yanlış

25 Haziran 2024 09:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Aysun Hanım merhaba, Mağazamızla iletişime geçilmiştir, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Çetinkaya Müşteri Hizmetleri

25 Haziran 2024 16:05

Aysun Hanım merhaba, Mağaza yöneticimiz tarafından değişim için mağazamıza davet edildiğiniz bilgisi paylaşılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çetinkaya Müşteri Hizmetleri

26 Haziran 2024 17:30

Halid sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 16:35
Çetinkaya Online Mağazasında Stok Ve İletişim Sorunları

07 Mayıs 2024 10:30

Siparişim Keyfi İptal Edildi, Mağdur Edildim!

30 Eylül 2025 12:56
siparisim-keyfi-iptal-edildi-magdur-edildim-5.jpg
siparisim-keyfi-iptal-edildi-magdur-edildim-4.jpg
siparisim-keyfi-iptal-edildi-magdur-edildim-2.jpg

27 Mayıs 2025 12:04
Ayakkabı İadesinde 21 Gün Geçti, Ücret İadesi Yapılmıyor, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

28 Nisan 2024 21:54
Çetinkaya Mağazası Siparişi Kargoya Vermemesi