Kadir sonuçtan çok memnun

Çetaş Otomotiv Yanlış Anlaşılma, Renault Servis

23 Nisan 2024 13:39
Kadir'in Teşekkür Mesajı
“Çetaş ekibine çok teşekkür ediyorum. Mahmutbey Çetaş Servis Sorumlusu Burak beye ayrıca teşekkürlerimi ve minnetlerimi iletiyor, İyi Çalışmalar Diliyorum. Burak bey sağ olun.”

14.03.2024 tarihinde saat 08.40 civarında aracımı İstanbul da bulunan Renault servise bıraktım.
15.03.2024 tarihinde saat 16:30 civarı, servise girip servis danışmanının vermiş olduğu belgeler ile ücreti ödedikten sonra bana gösterilen aracıma binip ayrıldığım sırada aynaların ayarının uygunsuz olduğunu fark ettim.
Aynaları her ne kadar ayarlamaya çalışsam da aynalar hareket etmeyince, ayna ayarlama aletinin boşta olduğunu fark ettim.
Aracımı sağ şeride çekip ilk servis danışmanını aradım. Kendisine ulaşamayınca servis sorumlusunu aradım. Kendisi, servise geri çağırınca hemen servise geri gittim ve durumu yüz yüze anlattım.
Servis çalışanları sağ olsunlar el ile aynaları bana uygun hale getirdiler ve bana yardımcı olacaklarını, şimdi gitmemi söylediler. Çarşamba günü haberleşiriz dediler. Bende gittim.
Birkaç gün sonra aynı servisin müşteri Hizmetleri, memnuniyet araması yaptı, bende kendilerine durumu anlattım. Kendilerinin yardımcı olacaklarını ve beni arayacaklarını söylediler. Çarşamba günü aradığımda servis danışmanı; Pazartesi günü görüşelim ve benim aramamamı sadece WhatsApp dan mesaj yazmamı söyledi. Ancak Pazartesi günü kimse beni aramadı.
Benim kimseyi arayamıyor oluşum, servisten de kimsenin aramaması, verilen 2 tarihinde boş geçmesi nedeniyle ne yapacağımı bilemez halde beklerken tesadüfen mail de görmüş olduğum anketi, aynı servisten geldiğini zannederek doldurup gönderdim. Çok geçmeden servis danışmanı arayarak anketi doldurmuş olduğumu sorunca, anketin Renault genel müdürlüğün anketi olduğunu anladım ve durumu açıkladım. Amacım kimseyi şikayet etmek değildi diye konuştum. Servise de maddi olarak zor bir dönemden geçtiğimi, bu parçayı yapmanızı istediğimi ve ben kırmadığımı anlatmıştım servise, servisten çıkmadan önce.
Ama anket olayından sonra beni herkes yanlış anladı.
Amacım kimseyi zor duruma sokmak değildi. Bunu defalarca beni arayan Renault müşteri hizmetlerine de anlattım.
8 yıldır sürekli benden başkasının kullanmadığı aracımın ayna ayarlama kumandasını 10 dakika da nasıl kırabilirim, hem aracın aynaları da farklı ayarlanmıştı ve aynaları da serviste bulunan çalışanlar el ile ayarlamışlardı.
Yani aynaları demek ki birisi değiştirmişti, bunun içinde o kumandayı kullanması gerekir mecburen.
Aracı sıfır olarak aldığımdan beri sürekli Renault Yetkili servisine götürdüm.
Kendim kırmadığım parçanın ücretini benim ödemem bekleniyor.
Anketin Genel Müdürlükten gönderildiğini bilmiyordum, keşke birisi beni uyarsaydı.
Yine de teşekkürler.

24 Nisan 2024 13:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

24 Nisan 2024 16:21

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

Kadir
24 Nisan 2024 18:41

Kadir
24 Nisan 2024 18:44

Sıfır Aracım 3 Ay Serviste, Parça Bekleyişi Ve İlgisizlik Mağduriyeti

13 Ağustos 19:02
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 15:57
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servis İlgisizliği Sorunu

02 Ağustos 2023 14:16
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
13 Mart 2024 13:54