Hıdır sonuçtan çok memnun

Central Hospital Hastanesinde Olmayacak İşler

24 Ağustos 2024 20:53
Hıdır'ın Teşekkür Mesajı
“Dosyamı titizlikle inceleyen ve hiç olmaması gereken bir hatayı ortaya çıkaran Academic Hospital göğüs hastalıkları uzmanı Tülay Y****'a teşekkür ediyorum.”

12 Haziran 2024 tarihinde Central Hospital-Kozyatağı acil servisine kaldırıldım, zatürre teşhisi konuldu ve 12 Haziran günü yatırıldım, 14 Haziran günü taburcu olarak verilen tedaviyi evde uygulamaya devam ettim. Yaklaşık bir buçuk ay sonra tekrar MR çektirdikten sonra aynı hekime (Uz. Dr. M******* A****) kontrole gittim. Hekim bilgisayarda MR'ımı incelerken yüzü hayret doluydu, 'Bir anlam veremiyorum, bir iyileşme görünmüyor. Ciğerlerinizdeki hasar çok eskiden kalmış olabilir, Covid geçirmiş olabilirsiniz, beslediğiniz kuştan olabilir' dedi. Doğal olarak çok kaygılandım ve bir hafta sonra ciğer filmimi bir başka hekime göstermek için Academic Hospital'da 3500 lira muayene ücreti ödeyerek Uz. Dr. T**** Y*****'a gittim. Filmimi inceledi ve skandal bir teşhis koydu: Ciğerler temiz; M******* Hanım yanlış filme bakmış.

Yine Central Hospital; taburcu olacağım sabah artık serum vb. verilmiyor, kesildi, ben ayaktayım, taburcu işlemleri devam ederken hemşireye kolumdaki damar yolunu çıkarmasını rica ettim, olur dedi ama bir 15 dakika kadar geçtiği halde ve ben gözünün önündeyken çıkarmadı; tekrar rica ettim, unuttunuz sanırım dedim; olur, çıkarayım dedi ama yine başka şeylerle meşgul oldu, bir 10-15 dakika daha geçti, o zaman bilerek çıkarmadığından şüphelenerek 'Siz bilerek mi çıkarmıyorsunuz?' deyince hemşire ikinci skandalı ifşa etti: 'Özellikle yabancılar ödeme yapmadan hastaneyi terk ediyor' dedi. Elbette bu hemşireye bu şekilde talimat verildiği açıktır.

Hıdır
Hıdır
27 Ağustos 2024 12:10

Gülşen
Gülşen

Hıdır bey geçmiş olsun, ben mağdur hastayım benzeri olay yaşadım hem acil serviste ve de hastanede hastalara gereken hassasiyet gösterilmiyor. Dr. Can yapıcı sağlığıma büyük oranda zarar verdi. Tedavi edilmedi, hastane sahibi ve de doktorlar hasta hakları yasasını bilmeli, aksi takdirde büyük rakamlarda tazminat öderler. Sağlıklı günler dilerim.

Esat sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 04:24

Medistate Kavacık Hastanesi Damar Yolu Açılamadı