Yonus sonuçtan hiç memnun değil

Çayan Akademi Aksaray Diş Kliniği

23 Mayıs 2024 01:11

Çayan Akademi Aksaray diş kliniğininde bugün yapılan muhasebe oyunları, daha önceki görüşmemizde yapılan işlemler için fatura alınırsa 24 bin fatura alınmazsa 20 bin dedikleri halde hatta küçük bir kağıda not alındığı halde ödeme günü inkar ettiler ve bambaşka rakamlar söylendi, itiraz edinceye seninle mi yoracağız diye cümle sarf ettiler çok yazık bundan dolayı fatura almayı istedik, kredi kartına tek çekim yerine (taksitlendirme imkanı için) 4x6bin gibi bir işleme giriştiler bunu da kabul etmedik, gördüğümüz bu davranışlardan dolayı bizim için *** Çayan diş poliklinikliği bitmiştir, eski yerindeyken oğlum ve hanımım devamlı oradan hizmet alırdık. Maalesef Aksaray'ı böyle küçük hesaplarla dün söylediğini bugün unutan kişiler itibarsızlaştırıyor, uzak durulacak.

Selma
Selma

Çok şaşırdım açıkçası, Timuçin hoca tanıdığım en nahif insanlardan biridir. Kızıma tel taktırıyoruz. Ödeme konusunda utana sıkıla odasına gittiğimde öyle güzel konuştu ki Allah ondan razı olsun. Tabi ki hocam zorlanmayacağınız şekilde yapalım ödemeleri dedi. Sizi anlıyorum böyle maliyetli bir tedavi için kalkıp geldiniz çocuğunuz için. Bize de size yardımcı olmak düşer dedi. Hiç unutamam ❤️

24 Eylül 2023 16:49

12 Temmuz 2024 22:40

Ecs Diamond Dent Hatalı Randevu Verildi Mağdur Oldum!

30 Kasım 2024 18:19