Carrefour Müşteriye Dürüst Davranmıyor

Carrefour Müşteriye Dürüst Davranmıyor
03 Haziran 2024 16:27

Carrefour onlinedan Crocs marka terlik aldım fakat terlik yırtık gönderildi. Ürünün defolu olduğunu müşteri temsilcisine söylediğimde ürünü tarafımdan almazdan telefonla müşteri hatası olduğunu değişim yapmayacaklarını bildirdiler. Carrefour'un umursamaz, başından savan tavrı üzerine Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum ve kazandım. Ürünün değişimi için sonuç çıktı ve numaramı ilettim ürünü göndermeleri için fakat elinde Crocs marka ürün olmadığı ve satışının bittiğini söylediler. 1 Haziran tarihinde fulya Carrefour'da hem Crocs marka ürün satıldığını hem de kendi bedenimin de olduğunu gözlerimle gördüm. Bu nasıl dürüst olmayan yaklaşım? 1 yıl önce aldığım ürünün fiyatını hediye çeki vermek istiyorsunuz, ürün 2 katına çıkmışken. Ayrıca aylardır haber bile verilmedi ürün çeki içim bile. Derhal tarafımla iletişime geçilmezse yeni 1 dava açacağım.

03 Haziran 2024 16:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

04 Haziran 2024 17:51

Çözüm sunulmadı, acilen şu ufak problemi bari çözün

05 Haziran 2024 09:20

@Carrefour, dönüş bekliyorum, bakkal bile müşteri memnuniyetine daha fazla önem veriyor

25 Ağustos 2023 00:29
Carrefour SA Terlik İmitasyon Çıktı
Esra sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 13:21
Zühal sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 14:54
Carrefour SA Crocs Terlik Biri Büyük, Biri Küçük Gönderildi.
Carrefour SA Crocs Terlik Biri Büyük, Biri Küçük Gönderildi.
Ayda sonuçtan memnun değil

18 Temmuz 2023 10:16
Adem sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 13:44
CarrefourSA Kategorileri