Yesim sonuçtan çok memnun

Carrefour Etlerinde Deterjan Tadı

Carrefour Etlerinde Deterjan Tadı
31 Mayıs 2024 19:39
Yesim'in Teşekkür Mesajı
“Carrefour mağazası ile yaşadığım sorun ivedilikle giderildi. Yapıcı ve sorun çözücü yaklaşımlarıyla, ilgili ve deneyimli personeliyle konuyu bütün olarak ele alıp hızlı bir çözüm sundular. Teşekkür ederim”

Carrefour Bodrum mağazasındaki et şişlerde deterjan tadı alıyorum. Daha önce de oradan şiş aldığımızda aynı problemi yaşadık. Bozulmaya yüz tutmuş etleri kimyasal bir işlemden geçirip, satışa kadar tazeliklerini korumaları sağlanıyor muhtemelen. Pişirdiğimiz için mecburen yedik ama bir daha asla Carrefour kasap reyonuna güvenmeyeceğim.

31 Mayıs 2024 19:42 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

01 Haziran 2024 09:03
Yesim
Yesim
01 Haziran 2024 21:21

Berat sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2025 17:53
"Carrefour SA şikayet biriminden E**** Hanım'a ilgi ve çözüm üretiminde göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederim."
Ali sonuçtan çok memnun

19 Mayıs 2025 20:05
"Carrefour şikayet biriminin ilgi ve alakası için teşekkürler"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 20:22
Carrefour'da Kötü Koku Problemi
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 22:46

CarrefourSA Kategorileri