Melihat sonuçtan çok memnun

Canon Mf237w Tarayıcı Yazılım Sorunu

15 Kasım 2023 11:36

Canon MF237-W Lazer yazıcımızı alalı henüz 1 yıl yeni oldu yazıcım tarayıcı özelliği devre dışı kalıyor. Benim için bu firma bitmiştir. Tarayıcı özelliği kafasına göre bir çalışıyor bir çalışmıyor böyle saçmalık olamaz düzelttim normale döndü diyorum hoop yeniden hata veriyor. Hata kodu code155.0.0. Hata kodunu Canon un sayfasında bulamıyorum Google da arattığımda hiçbir şey çıkmıyor bir yılda neredeyse 15 kez yazılım silip yeniden yazılım yükledim bilgisayarı yeniden başlatmak da cabası. İşimi zamanında yapamaz oldum pes doğrusu canondan bunu beklemezdim. Yazılımsal sorun varsa bunu çözmek sizin işiniz. Siz nasıl bir yazılım ekibi ile çalışıyorsunuz. Birçok yazılım kullanıyorum ve bu şekilde bir işlem söz konusu değil. Daha önce kurulumu olup çalışan bir program bozuluyorsa bu sizin hizmetinizin kötü oluşudur. Bilgisayarda birçok yazılım kullanıyoruz hiçbirinde sorun yok sadece sizin programda sorun var. Lütfen gerekli güncellemeleri yaparak yeni bir yazılım yükleyin biz de onu kuralım. Kişisel ürünüm olsa çoktan çöpe atmıştım devletin kurumunda verilen ürünü kullanmak mecburiyetindeyim. Hala aklım almıyor yazıcı çalışırken tarayıcı nasıl bağlantı yok diyebiliyor.

21 Kasım 2023 12:26

6 gündür hiçbir değişiklik olmadı kimse yanıt vermedi

Canon MF655 Yazıcı Bağlantı Sorunları Ve Teknik Servis Yetersizliği

Şeniz
17 Eylül 2024 14:08

HP Yazıcı Ve Toner Sorunları: Çözüm Bulunamayan Bir Çile

23 Ocak 2025 14:14
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
30 Mayıs 2024 09:15
Mert sonuçtan memnun değil

Canon Güncelleme Sonrası Yazıcı Krizi Ve Yetersiz Destek!

Mert
17 Aralık 2024 10:47
Canon Güncelleme Sonrası Yazıcı Krizi Ve Yetersiz Destek!

Canon Yazıcıda Sürekli Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Alim