30 Nisan 2024 17:04

Çanakkale Seramik'ten iş yerimiz için 'MPB-R251 pulpis gri' model seramik aldık ve bunun birinci sınıf olduğunu sanıyorduk. İş yerimize gelen müşteriler, seramiklerin üzerinde lekeler olduğunu söyleyince durumu fark ettik. Firmanın engobe izleri olarak adlandırdığı defolar, seramiklerin her yerindeydi. Bunun üzerine talepte bulunduk ve teknik servis çağırdık. Teknik ekip, birkaç temizlik ürünü ile lekeleri çıkarmaya çalıştı ancak daha sonra bu sorunun seramikten kaynaklandığını ve fabrikasyon bir hata olduğunu belirttiler. Bugün tarafıma karar metni ulaştı. Her biri 10 kilogram ağırlığında ve 120 cm boyutlarında olan seramikleri tek tek inceleyip, sorun yoksa almak zorunda olduğumu bildirdiler. Firma, hiçbir zaman kendi hatasını kabul etmiyor ve kalite kontrol ekiplerinin olmadığını reddediyor. Benim, 120 cm boyundaki bu büyük seramikleri tek tek incelemem gerektiğini dayatıyorlar. İş yerimizde kullanıldığı için şimdi bir tabela yaptırıyorum ve üzerine 'Bu iş yeri Çanakkale Seramik tarafından tadilat görmüştür' yazdırıyorum. Bu şekilde herkes bu büyük defoları görebilir ve kimse benim yaşadığım zor duruma düşmez.

30 Nisan 2024 19:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Her türlü öneri ve talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

02 Haziran 2024 17:56
Çanakkale Seramik Ürünlerinde Kalıcı Leke Sorunu!
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Çanakkale Seramik Kale Seramik Defolu Ürün Gönderdi! Acilen Mağduriyetimi Giderin!

24 Ağustos 2024 16:27

Çanakkale Seramik Ayıplı Mal Satıyor

Çanakkale Seramik Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

26 Temmuz 2025 18:23
Çanakkale Seramik Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 18:01