02 Haziran 2024 17:56

Çanakkale Seramik markasının seramiklerinde oluşan lekeler, ilk başta sıradan gibi görünse de, derz işlemi yapıldıktan sonra silinip geçeceği düşünülür. Ancak, evime tadilat yaptırmamın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, lekeleri silmemize rağmen kısa bir süre sonra tekrar ortaya çıkıyorlar. Araştırmalarım sonucunda bunun bir üretim hatası olduğunu ve hiçbir şekilde geçmeyeceğini öğrendim. Servis kaydı açıldı, incelendi ancak geri dönüş yapılmadı. Ben de kendim arayıp sordum. Müşteri hizmetleri personeli, fatura bedelimin %10'unun karşılanacağını belirtti. Geri dönüş yapılmadığını söyledim ve bu durumu nasıl çözeceklerini sordum. Personel, seramikleri yaptırmadan önce haber vermem gerektiğini söyledi. Kalitesi yüksek olduğu düşünülse de, bu şekilde ilgisiz ve yetersiz bir hizmet sunuluyor.

02 Haziran 2024 19:24 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Her türlü öneri ve talepleriniz için 0850 8005253 nolu hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi 0850 800 5253

Furkan
19 Ekim 2024 09:51
Çanakkale Seramik Ürünlerinde Kalıcı Leke Sorunu!

Daha önce şikayetim olduğunu belirtmiştim görselleri de iletmiştim fakat temizleme ekibi gönderildi sorunum hala devam ediyor. Temizleme ekibine bilgi veriliyor kişi beni arıyor sen bir daha fabrikayı niye arıyorsun ki diye biz gelip geçerken yine temizleyelim diyor ben bir kez daha temizlenerek çıkacağını düşünmüyorum bekledim gelip geçmediler de fakat gelselerde çözüm olmayacağını düşünüyorum bir de gerçekten hem bizi yoruyor hem ev batıyor arkalarındanda tekrar komple eşim evi temizlemek zorunda kaldı ben ellerinden geldiklerini yaptıklarını düşünüyorum ama maalesef olmuyor bu konuda çok daha net bir çözüm talep ediyorum bana ürünler döşenmeden önce deseydiniz dendi müşteri hizmetleri tarafından da ürünler ıslakken fark edilmiyor veya açıya göre değişiklik göstermekte ve yeni olan bir çok seramikte bu tarz üst üste konulmadan kaynaklı leke olabiliyor fakat derz verilip tenizliği yapıldıktan sonra bir daha çıkmamaktadır. Bu leke çok farklı bir leke hiç çıkmıyor

Muttalip sonuçtan çok memnun

Muttalip
12 Ocak 2024 11:59
"Sorun çözüldü teşekkürler"
Çanakkale Seramik Ayıplı Mal Satıyor
Çanakkale Seramik Ayıplı Mal Satıyor
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

İsmet

Çanakkale Seramik Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

Giray
26 Temmuz 18:23
Çanakkale Seramik Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
19 Eylül 15:53