Çamlı Kahve Şerit Sürücü Kursu

23 Temmuz 2024 20:50

Şerit Sürücü Kursu, ne çalışmak için ne de ehliyet almak için kesinlikle tercih edilmemeli. Her iki durumda da sizi mağdur ediyorlar. Telefonlarınıza çıkmıyorlar, bazen kasıtlı olarak cevap vermiyor ve dönüş yapmıyorlar. Sık arayan adaylara "anlamıyor" şeklinde söyleniyorlar. Ehliyet almak isteyip gün bekleyen ev hanımlarının tarihlerini öteliyorlar. "Uğraşamayız" diyorlar. Çamlı Kahve E*** Bey ve K**** Bey, adaylara bu üslupla yaklaşıyor. Eğer çalışan olarak girerseniz, kesinlikle düşünmeyin bile; asla emeğinizin karşılığını alamazsınız. Onlar sizden sadece alır, vermeye gelince hiçbirini bulamazsınız. Çalıştırırlar ama bir sosyal hakkınız olmasın diye sigortanızı bile başlatmazlar. Sizden dört dörtlük hizmet beklerler, çıkmak isterseniz paranızı alamazsınız. Emek verdiğiniz her günü hiçe sayarlar. Ben her iki şekilde de oradaydım ve çok mağdur oldum.

Kazım
Kazım

Şilan hanım, siz daha 4 defa sınava girdiğiniz yerin, Camlıkahve değil, Bağcılar olduğunu bilmiyorsunuz, sınavı Milli Eğitim Müdürlüğü yapıyor, sınavdan kalana ve ücretsiz ders alana kadar her şey iyi ama kalınca veryansın doğru bir tutum değil. Kurumumuzun tüm süreçleri şeffaf ve hakkaniyetli olarak ilerlemiştir. İyi günler

02 Ağustos 2023 17:56