ByFix Servis Tamir Edilmeyen Roborock Süpürge

19 Eylül 2023 20:31653

Roborock süpürgem şarj olmuyor ve yuvasını bulmuyor şikayeti sebebi ile tamir için byfix firmasına gönderdik. Tamir için bizi arayıp tamir için 4500 TL ücret istediler tamir ücretini ödedik ürünümüzü gönderdiler fakat tamir edilmemiş. Aksine daha da bozulmuş sürekli şarj yetersiz şarj edin. Uyarısı veriyor. Firma yetkilileri ise insanlar ile dalga geçer gibi hareket ediyorlar. Kurumsal bir şirketin insanları mağdur etmesi anlaşılır gibi değil. İlk defa böyle bir kurumsal şirket ile karşılaşıyorum. Bununla kalmayıp kargo ücretini de bize ödettirdiler 886 TL. Ücret iadesi olmaz ise tüm yetkili mercilere başvuru yapacağım.

20 Ekim 2023 21:42

Merhaba ücret iadesi yapılmadı. IBAN numaramı aldınız fakat 30 gün oldu halen ücretim yatmadı.

20 Eylül 2023 18:01 (Şikayetten 21 saat sonra)

H**** h., Türk Ticaret Kanunu; madde 20- (1) Tacir olan veya olmayan bir kişiye, ticari işletmesiyle ilgili bir iş veya hizmet görmüş olan tacir, uygun bir ücret isteyebilir. Ayrıca, tacir, verdiği avanslar ve yaptığı giderler için, ödeme tarihinden itibaren faize hak kazanır.

11 Ocak 2024 18:17

Benim hakkım olan o ara alın teri ile kazanılmış bir para. Siz tamir edemediğinizi beyan ettiniz ve iade ücretini yatıracağız dediniz ama halen yatırmadınız. Benim param üzerinden ne faizin den bahsediyorsunuz. Bir an önce yatırılmasını talep ediyorum.

12 Ocak 2024 17:05

H**** h. Ücret iadeniz için muhasebe birimine gerekli talep açılmıştır. 90 iş gününü geçmemek kaydı ile tarafınıza ücret iadesi sağlanacaktır. Hukuki süreçteki ücret iadeleri sonuçlar elimize ulaşana kadar iade edilmeyecektir.

13 Ocak 2024 12:47

90 iş gününü geçti halen yatırmadınız sebep ne? Şu an 125 gündeyiz o para benim alın teri ile kazanılmış bir para bir an önce yatırılmasını rica ediyorum

13 Ocak 2024 14:00

Merhaba h****, Probleminizi çözmek için takip kodunuzu (harf ve rakamlardan oluşan) alabilir miyim?

16 Ocak 2024 15:45

DY54TT1IG2

Tuğçe
Benzer Şikayeti Var
26 Eylül 2023 11:08

Aynı şey benim de başıma geldi robot süpürgeme ödediğim 4000₺ küsur artı kargo paraları. Ücret iadesi veya çözümü yapın artık nasıl bir işletme anlamış değilim. Telefonda da sıfır ilgi. Bugün dönülmezse bana her yere şikayet edeceğim

Byfix Servis Robot Süpürge Onarım

27 Temmuz 2024 10:23555

Robot süpürgem şarj olmuyor. Şarj yuvasına girmiyor. Roborock aldım, sadece 6 ay kullanabildim. Bu sorun çözülsün diye ö...

Byfix Servis Robot Süpürge Onarım

Byfix Servis Robot Tamirat ve Onarım

30 Ekim 2023 21:54767

Roborock 5S max robot süpürgem tamiratı için byfix aradım garanti mevcut. Ücretsiz tamirat ve onarımını yapıp göndereceğ...

Byfix Servis Tarafından Mağdur Edildim!

20 Mart 2024 12:28646

Roborock robot süpürge bozuldu silmiyor, Byfix Roborock servisine gönderdim süpürgenizi tamir ettik 5.500 ₺ ödemesi var ...

Tümünü Gör
Byfix Servis Servis Adı Altında İnsanları Mağdur Ediyor!

Byfix ServisServis Adı Altında İnsanları Mağdur Ediyor!

Celalettin
Byfix Servis Casper Excalibur Cihazım Tamir Edilmedi, Parçası Eksik

Byfix ServisCasper Excalibur Cihazım Tamir Edilmedi, Parçası Eksik

Serdal
Byfix Servis Notebook Arıza Ve Süreci!

Byfix ServisNotebook Arıza Ve Süreci!

Ramazan
Byfix Servis Mağduriyeti!

Byfix ServisMağduriyeti!

Didar
Byfix Servis Robot Süpürgemin Arızası Giderilmedi, Paramı Geri Talep Ediyorum!

Byfix ServisRobot Süpürgemin Arızası Giderilmedi, Paramı Geri Talep Ediyorum!

Özkan
Byfix Servis Neredeyse 3 Haftadır Sorun Çözülemiyor