Esra sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 22:25

2022 yılında bir mobilya mağazasından yatak odası ve oturma odası takımı satın aldım. Sergide beğendiğim yatak odası takımının yedeği olmadığı için, eksiklerini tamamlamaları şartıyla ürünü aldım. Ancak, montaj sırasında kırılan dolap camının değişimi için yaklaşık bir yıl bekledim. Değiştirilen camın rengi ise farklıydı. Yatak, üç dört ay içerisinde gıcırdamaya başladı. Sıfır aldığım oturma grubunun kumaşları iki üç ayda renk attı ve süngerleri çöktü. Bir parçayı değiştirmek üzere aldılar ancak bu sefer de sırt kısmının farklı olduğunu gördüm. Hala düzeltilmesini bekliyorum. Koltuk takımının oturum alanlarının kalınlıkları birbirinden farklı. Bu durumu fark etmemelerine şaşıyorum. Artık Amasya'daki bu mağazadan alışveriş yapmayacağım ve başkalarına da önermiyorum. Çalışma prensipleri çok ilgisiz ve düzensiz. İş takibi yapılmıyor. Hukuki yollara başvuracağım çünkü yaşadığım durum artık kabul edilemez bir hal aldı.

Sevgi
Sevgi

Bende mobilya almayı düşünüyordum ama yorumları okuduktan sonra vaz geçtim maalesef yorumları okudum isini düzgün yapmıyor vazgeçtim

Betul sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs Mobilya Samsun 19 Mayıs Mobiya Yırtık Koltuk Ve Sandalyeler

27 Haziran 2023 15:54
19 Mayıs Mobilya Samsun 19 Mayıs Mobiya Yırtık Koltuk Ve Sandalyeler
Canan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2025 14:53

09 Mayıs 2024 11:10