Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği Hizmet Kalitesi Üzerine Değerlendirme

04 Nisan 2024 11:20

Kadın Doğum Polikliniği'nde M****** D*******'a gitmiştim. Asistan, iki kadın daha, sonuçlarıma ve e-Nabız'daki değerlerime bakmadan tekrar ultrason istedi. Uygunsuz ima ve tutumlar sergilediler. 'Burası Türkiye, burada belli olmaz' şeklinde kayıtsız bir tavırla davrandılar. Cinsel birlikteliğim olmadığını belirtmeme rağmen hamilelik testi için kanımı aldılar. Kendi aralarında anlamsız sohbetlerine devam ettiler ve hastaların içeride olduğu bir ortamda alaycı ifadeler kullanmamalılar. Muayene hakkında bilgi verilmeli. Detaylı ultrasonu zaten yaptırmıştım, eğer dinleseydi ve sonuçlara bakabilseydi, belki de faydalı bir geri bildirimde bulunabilirdi. Saygısız ve isteksiz bir şekilde bu işi yapıyorsanız, yapmamalısınız. Daha yolun başındasınız ve unutmayın ki bu, insan sağlığı ile ilgili bir meslektir.

Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Riskli Gebelikte Umursamaz Ve Azarlayıcı Muamele

06 Kasım 2024 01:00
Yüsra sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 13:50

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Doktor Asistanlarının Üslupsuzluğu

09 Ekim 2023 19:12
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanede Kötü Muamele Ve İletişim Eksikliği

27 Kasım 2024 17:48