Figen sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanede Kötü Muamele Ve İletişim Eksikliği

27 Kasım 2024 17:48

27.11.24 tarihinde saat 9.10'da kadın doğumdan Dr. **Hanım'a randevum vardı. Pendik Devlet Hastanesi'nde önceden gebelik üzerine kan vermiştim. Gebelik takibimin Marmara Araştırma Hastanesi'nde yapılması için gelmiştim. Doktor gelmeden önce iki pratisyen hekimin sorgusuna çekildim. Kendimi dilenci gibi hissettirdiler maalesef. Kan sonuçlarına buradan bakamayacaklarını, gebe olduğuma emin olup olmadığımı çok kaba tavırlarla sordular. Doktor ise ultrasonla baktı, ne kaç haftalık gebe olduğumu ne de gebelik durumumu açıkladı. Sadece 2'li test için sıra al gel dedi. 2'li test için riskli gebelik bölümüne gittim, elimdeki kağıda bile bakmadı. 'Sıra yok, alamazsınız' dedi görevli. Sabah sabah dileniyormuşum gibi hissettirdiler. Ben de devlet lisesinde kadrolu öğretmenim. Güvenli yer yine devlettir diye gittim fakat bir daha gider miyim, asla. Görevini böyle kötü kullananların takipçisi olun, gerekirse sürgün edin lütfen.

Hastanede Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunu

26 Aralık 2024 15:32