Fırat sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 15:56

Adıyaman Park AVM'de Bursa Kebap Evi işletmesinden sipariş verecektim. Yürüyen merdivenlerden çıkarken 1 porsiyonun 159 TL olduğunu yazıyordu. 28/11/2023 tarihinde saat 18:00'da paket siparişi verdim. Bana fiyatların değiştiğini, 199 TL olduğunu söylediler. Ben de AVM'nin her yerinde reklamınız var, 159 TL diye neden kasada 199 TL oluyor dedim. Kasiyer, değiştirmeye zamanlarının olmadığını söyledi. Buna rağmen 3 adet sipariş verdim. Paket olarak istedim, ücretini ödedim ve kenarda beklemeye başladım. 45 dakika geçti. Benden sonra gelen müşterilere siparişlerini verdiler. Beni daha fazla beklettiler ve kasiyerin arkasında 3 paket duruyordu. Etleri konulmuş, üstü açık ve soğumuş bir şekilde bekletilmiş paketleri gördüm ve 'Bu paketler benim değil mi?' diye sordum. 'Evet, sizin' dedi. Hemen ısıtıcıya koyup ısıtmaya başladılar. Ben de arkadaşlara ısıtılmış yemek tadının olmayacağını, bekletip sonra ısıtmanın lezzeti kaybettireceğini söyledim. Mağaza müdürü de yoktu, başıboş kalmış bir işletme gibi görünüyordu. Yenisini yapalım dediler ama 1 saat daha bekleyemeyeceğimi söyledim ve siparişimi iptal ettim. Mağdur oldum. Böyle yerlerde hem zamanınızı hem de stres yaşıyorsunuz.

02 Ocak 2024 11:50 (Şikayetten 3 gün sonra)

İlginize teşekkür ederiz. Bursa Kebap Evi (BKE) olarak her türlü görüş ve öneriyi titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Konu hakkında gerekli inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Kebap Evi Fişe Farklı Ücret Yansıtmaları

29 Haziran 2024 22:40
Bursa Kebap Evi Fişe Farklı Ücret Yansıtmaları
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 19:42
Adıyaman Bursa Kebap Evi Personelin İlgi Alakası Hizmeti
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 21:56

Bursa Kebap Evi Acity AVM'deki Restoranda Fiyatlandırma Sorunu