Serkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:06

Burgan On uygulaması üzerinden vade dönüş günü 11.10.2024 olan hesabım vardı. Burgan on müşteri hizmetleri telefon numarası olan 08502222910 ile saat 10:50 de 6 dakika, saat 10:56 da ise 5 dakika süren görüşme gerçekleştirdim. Paramı tekrardan vadelide değerlendirmem durumunda hangi özel oranı sunacaklarını sordum. Talep oluşturdular. Saat 12:35 de Burgan Müşteri Hizmetleri tarafından arandım. 7 dakika süren görüşmede müşteri temsilcisi parayı tekrardan vadelide değerlendirme yapmam durumunda 32-91 gün için %50.50, 1 otomatik ödeme fatura talimatı yapmam durumunda ise %50.75 oran ile güncelleme yapılacağı söylendi. Ben de kabul ettim. Hatta şunu sordum bu özel oran için toplam vadeli hesap bakiyesini üst sınırı var mıdır diye? Aldığım cevap ise: Biz müşterilerimizin başka bankaya paralarını EFT/havale ile yatırım amacıyla taşımamaları için üst miktar fark etmeksizin bu özel oranı veriyoruz dedi. Ben de bu durumu kabul edip saat 12:40 itibariyle hesabım açtım. 12:35 de arayan müşteri temsilcisi %48 faiz oranıyla hesabın şimdilik açıldığını ve gün içinde oranın %50.75 olarak güncelleneceğini söyledi. Saat 17:10 itibariyle hala daha oran güncellemesi yapılmadı. Bununla alakalı olarak gene gün içerisinde saat 15:27 ve 16:37 tekrardan müşteri hizmetleri ile görüşme gerçekleştirip talep oluşturdum. Acilen vadeli mevduat oranım bana vaat edilen oran olan %50.75 olarak güncellenmesini ivedilikle talep etmekteyim.

14 Ekim 2024 09:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz bildiriminizin tarafımıza ulaştığını ve incelemelerin başlatılması adına kayıt altına alındığını belirtmek isteriz. Süreç tamamlandığında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla. BURGAN BANK A.Ş

14 Ekim 2024 14:04

Değerli müşterimiz, paylaşmış olduğunuz konuya yönelik incelemeler tamamlanmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza arama ile bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, BURGAN BANK A.Ş

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 04:06
Erdem sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2025 12:34
"Hata düzeltildi ve ücret iadesi yapıldı. Bu şekliyle teşekkür ediyorum"

03 Ocak 2024 19:04
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Erken Ödeme İndirimi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

05 Kasım 2024 11:07
Hasan sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 01:23
"Teşekkür ederim ilginiz alakanız hızlı dönüşünüz için"