Buderus Kombi Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

26 Ekim 2024 11:4012.700

Buderus marka yoğuşmalı kombi aldık. 2. Ayında kış artık geldiği için kaloriferleri açmak istediğimizde peteklere ısı vermediği gibi su akıtmaya başladı. 21.10.2024 tarihinde arıza kaydı oluşturduk hala gelen kimse olmadı. Dertleri sadece ürün satmak, müşteri memnuniyeti olarak eksi düzeydeler. Ayrıca anlaşmalı oldukları Bosch yetkili servisi asla müşteriyi önemsemeyen ve yardımcı olmayan bir servis firmasıdır.

26 Ekim 2024 11:43 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Suzan
28 Ekim 2024 10:18

İşleme alınan herhangi bir şey göremiyorum. Cumartesi günü saha çalışanımız ile görüşüp döneceğim denildi fakat dönüş yapılmadı. Gün içinde gelip sorunun düzelmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne bildirimde bulunacağım.

4 Kasım 2024 12:10

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Buderus Kombi Servisinden Hayal Kırıklığı

21 Ekim 2024 16:119.657

Yaklaşık 2 yıl önce Buderus yoğuşmalı kombi aldım. Kombi bacasından su akıtıyor. Buderus yetkili servisini aradım, şikay...

Buderus Servisinden Parça Beklerken Mağduriyet

17 Ekim 2024 19:021.380

"Şikayetim en güzel şekilde çözüme ulaştı. Süreç biraz geç ilerledi ancak sonunda çok güzel bir şekilde çözüme ulaştı. Firmaya çok teşekkür ediyorum dört yıldız verdim o da surecin gecikmesinden ötürü. Ama ilgilenen müşteri temsilcisi olsun, firma olsun ürünün arkasında durmaları, süreci sonuna kadar tamir etmeleri için teşekkür ediyorum. Süreç yorsa da sonuç memnun edici oldu."

Soğuk Ev Soğuk Su Gözden Düşen Buderus

Sinan
Buderus Kombi Pişmanlıktır!

Buderus KombiPişmanlıktır!

Taner
Buderus Kombi 3c Hatası Verdi!

Buderus Kombi 3cHatası Verdi!

Ahmet
Buderus Kombi Bozuk, Derecesi 31'e Kadar İniyor Donduk