BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Yurt Dışından Aldığım Telefonlar İçin Tekrar Vergi İsteniyor

31 Ağustos 2023 19:18

Yurt dışından çocuklarım için aldığım ( 24.12.2022) 2 adet lphone telefonun 26.12.2022 tarihinde ücretleri yatırılarak velisi bulunduğum çocuklarımın pasaportuna işleterek kayıt yaptırdım. Kayıt yaptıktan sonra e devletten kontrol ettim, pasaportlara telefonlar işlenmişti, ta ki 24 Mayıs 2023 tarihinde "yasal uyarı" şeklinde ıme... Numaralı cihazınız kayıt dışı olup 90 gün içerisinde kapatılacaktır, mesajı gelene kadar. 24.08.2023 son mesaj olarak telefonunuz 30 gün içerisinde kapanacaktır, şeklinde geldi. Ben telefonu alıp pasaportlara kaydettirdiğim de her telefona 2724.00 TL vergi ödeyip kaydımı yaptırmışken aylar sonra gelen mesajla aynı zamanda telefon vergisi 20000.00 TL olup, zamanında vergisini yatırıp kaydettirdiğim telefon için tekrar vergi ücreti ve kaydı isteniyor. Bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

profile profile

Meltem
Meltem

Herhangi bir sonuca ulaşabildiniz mi?

Hayır

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Tayfun
03 Eylül 2023 15:20

Didem
30 Temmuz 2023 22:13

Ali
08 Ekim 2023 14:11
BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Vergisini Ödediğim Telefonum Sistem Sorunu Nedeniyle Kapatıldı!
btk-bilgi-teknolojileri-ve-iletisim-kurumu-vergisini-odedigim-telefonum-sistem-sorunu-nedeniyle-kapatildi-1.pdf