tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.6
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
BTCTURK ile ilgili bir şikayetin mi var?

BTCTURK Şifre Sıfırlama

225 Şikayet
Şikayet Sıralaması
19 saat önce

BTCTURK Giriş Yapamıyorum BTC Hesabıma

Merhaba ben hesabıma giriş yapamıyorum şifre sıfırlama yapıyorum adresimi yazıyorum asla mail gelmiyor. Kaç defa denedim olmuyor. Bir çözüm lütfen önerir misiniz. Yani telefonumuzda mi sorun var ve daha önceden kimlik bilgileri ile düzeltiliyordu şifre şu an olmuyor. Bir çözüm söyleyin

BTCTURK Giriş Yapamıyorum BTC Hesabıma
22 Mart

BTCTURK BTC Girilmiyor Yardım

BTCTURK hesabıma ne giriş yapabiliyorum ne de şifremi değiştirebiliyorum. Şifremi unuttum bölümünden mail adresime şifre sıfırlama gönderildi diyor fakat bana mail gelmiyor. Bir çok kez denedim ama sonuç alamıyorum. Desteksiz çözemeyeceğim galiba. Yardımcı olursanız sevinirim

15 Şubat

BTCTURK Şifre Sıfırlama Sorunu

BTCTURK 2 ay 10 gün sonra şifre sıfırlama linki geldi ki gelene kadar da param içeride eridi arkadaş demek ki bu link gelebiliyormuş 2 ay 10 gün boyunca neden hep aynı şeyleri tekrar etiniz bu link postama düşmüyordu sizi Allah' havale ediyorum 2 ay 10 gün boyunca psikolojimi bozdunuz.

27 Ocak

BTCTURK Şifre Sıfırlama Ekranı Hatası

Kolay gelsin şifremi unuttum mail adresime şifre sıfırlama linki geliyor yeni şifre oluşturuyorum bağlantı sürenizin zamanı doldu diye işlem gerçekleşmiyor yardımcı olur musunuz size zahmet işlem yapmam gerekiyor teşekkürler ivedi olursa severim işlemlerim yarım kaldı

10 Ocak

BTC Türk Hesabıma Giremiyorum

BTCTURK hesabıma ne giriş yapabiliyorum ne de şifremi değiştirebiliyorum... Şifremi unuttum bölümünden mail adresime şifre sıfırlama gönderildi diyor fakat bana mail gelmiyor. Bir çok kez denedim ama sonuç alamıyorum. Yardım lütfen. Acil... Yardım...

30 Aralık 2022

BTCTURK Hesabıma Giremiyorum Şifremi De Değiştiremiyorum.

BTCTURK hesabıma ne giriş yapabiliyorum ne de şifremi değiştirebiliyorum. Şifremi unuttum bölümünden mail adresime şifre sıfırlama gönderildi diyor fakat bana mail gelmiyor. Bir çok kez denedim ama sonuç alamıyorum. Desteksiz çözemeyeceğim galiba. Yardım lütfen.

Sdgh sonuçtan çok memnun
  • 22 Kasım 2022 21:15
Sdgh Şikayetini Yayından Kaldırdı
29 Ekim 2022
Bedirhan'ın Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler ilgilendiğiniz için beni arayan kadın personel isinin hakkını gerçekten veriyor”

BTCTURK Şifre Sıfırlama Yenileme

Şifremi unuttum e posta şifre sıfırlama postası gelmiyor e postam dolu bile değil rica ediyorum e posta atin artık şifre yenileyemiyorum şifremi unutt...

28 Eylül 2022

BTCTURK Pro Şifre Sıfırlama Maili Gelmiyor

BTCTURK Pro hesabıma giriş yapamıyorum doğru olan şifreme yanlış diyor. Şifre sıfırlama kısmından işlem yapmaya çalıştığımda mail adresime mail gelmiyor. Ama destek kısmından mail adresime kod sorunsuz geliyor. Konu ile alakalı acil dönüş bekliyorum. Teşekkürler

Halime'nin Teşekkür Mesajı

“Sorunum çözüldü çok teşekkür ederim”

Halime Şikayetini Yayından Kaldırdı
08 Eylül 2022

Btcturk Şifre Sıfırlama

Şifre sıfırlama isteği gönderildi ama şifre gelmiyor bana BTC saçma sapan neden nedenlerden ötürü hesabıma bloke koydurtuyor hesabıma aktardığım paranın belgelerini istiyor bunu ne şekilde açıklamamı bekliyor acaba.

Merve sonuçtan çok memnun
Merve Şikayetini Yayından Kaldırdı
10 Temmuz 2022

BTCTURK Hesabımın Şifresini Unuttum Ve Sıfırlama E-postası Alamıyorum.

BTCTURK hesabımın şifresini unuttuğum için yeni şifre oluşturmak istedim fakat e-postama şifre sıfırlamak için mail gelmedi. İki üç gündür deniyorum ama yok.‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏

18 Mayıs 2022

BTCTURK Sıfırlama Linki Mobile Giriş Yapamıyorum

Selam şifre sıfırlama linki gelmiyor neden sürekli şifre istiyor mobil uygulama varken o kadar para yatırıyoruz bizi mağdur ediyorsunuz ne yapalım ne yapmamız gerekiyor şifre sıfırlama linki. İstiyorum. Yardımcı olursanız. Sevinirim mağduriyetinizi giderin

17 Mayıs 2022

BTCTURK Şifre Sıfırlama İsteğinde Bulundum

Merhabalar ben şifremi unuttum ve değiştirmek için şifre değiştirme bağlantısı istedim. Bağlantı mail hesabıma gelmiyor yardımcı olabilir. misiniz. Çok acili var bir an önce giriş yapmam gerekiyor ne yapmam lazım 6 sefer istek gönderdim ama kod gelmiyor

16 Mayıs 2022

BTCTURK Şifre Sıfırlama Kodu

BTC şifremi unuttum şifre almak için maile kod gelmiyor. Kaç kez denedim kod gelmiyor bana. Desteğe ulaşmaya çalışıyorum orada da mail istiyor. Çok giriş yapmaya çalıştığım için de hesabın kapanmasından korkuyorum içinde 12 bin param vardı lütfen sorunu çözün.

14 Mayıs 2022

BTCTURK Şifre Sıfırlama Maili Gelmiyor

BTC şifremi unuttum şifre almak için maile kod gelmiyor. Kaç kez denedim kod gelmiyor bana. İçinde 14 bin param vardı. Şimdi ne olacak başka giriş yöntemi yok. Kayıtlı telefonumla en azından kısa kodla giriş yapabilseydim. Hiçbir şey yapamıyorum şu an.

13 Mayıs 2022
Ahmet'in Teşekkür Mesajı

“Teşekkür sorunum çözüldü hemen dönüş yaptılar”

Btcturk Şifre Sıfırlama Maili Gelmiyor

BTCTURK şifre sıfırlama maili gelmiyor. Çok uğraşmama rağmen tarafıma şifre sıfırlama mailim gelmiyor. Sürekli gönderildi diyor fakat mail ne gereksiz...

4 hafta önce
Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı
06 Eylül 2022
Kenan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

BTCTURK, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %97
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

BTCTURK, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %97