Makbule sonuçtan hiç memnun değil

BTCTURK Mağdur Oldum!

09 Ekim 2024 14:52

03.10.2024 te 8500 TL yatırdım dövizden yüksek kar getireceğini söylediler. 8 Ekim salı 2024 te ben çıkmak istediğimi söyledim. Çıkmam için 29.356 bin tl yatırmamı söylediler konuşarak resmen baskı yaptılar devletin verdiği hibe desteği filan diyerek parayı yatırmış bulundum daha sonra 70 bin tl yatırmam gerektiğini söylediler. Ayrılabilmem için kontenjan açılacakmış başka bir müşteri alacaklarmış işlem yaptırdılar. 70 bin liralık kredi kullandırıyorlardı son anda fark ettim 18 ay taksitle kabul etmedim sorunca da devlet hibe veriyormuş. Kredi değil bu dediler derhal paramın iadesini talep ediyorum. Gerekli yerlere suç duyurusunda bulunacağını bilmelerini istiyorum devletin adını kullanarak yalan söyleyerek para kazanıyorlar. Bu çok açık ve net benim gibi çok anlamayan insanları mağdur ediyorlar. Bir an önce benim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

12 Kasım 2024 02:52

Bende Facebook ta gördüğüm bir link i tıkladım ve maalesef dolandırıldım şikayetçi oldum dekontları verdim bekliyorum. İnşallah tez zamanda sonuçlanır. Gerçekten yazık günah çok fazla insan inanmış bu olaya bir an önce el atılması gerekiyor birileri sürünerek helalinden parasını kazanırken diğeri böyle rahatça haram para kazanmamalı parayı BTC Türk e gönderdim oradan çektiler. BTC Türk kendi müşterilerine ulaşamıyorlarmı adreslerimi yok telefonlarımı yok nasıl oluyor anlamadım. Bir an önce çözülmesini umuyorum.

09 Ekim 2024 15:07 (Şikayetten 15 dakika sonra)
09 Ekim 2024 22:17

Mağduriyetimin bir an evvel giderilmesini talep ediyorum

12 Kasım 2024 04:09

Bu da dekont

Kripto Para Çekim İşleminde Karşılaşılan Güven Sorunu

İsmail
26 Mart 2025 13:56
Kripto Para Çekim İşleminde Karşılaşılan Güven Sorunu
Fazlı sonuçtan hiç memnun değil

Yatırım Tuzağıyla Kaybolan 30 Bin TL

02 Mayıs 2025 16:48

BTCTURK Yatırım Vaadiyle Mağduriyet 3000 TL Kaybım Ve Tehditler

Deniz
06 Eylül 2024 13:41
Sardar sonuçtan hiç memnun değil

Komisyoncular Tarafından Mağdur Edildim: Paramı Geri İstiyorum!

Sardar
29 Aralık 2024 12:18
Komisyoncular Tarafından Mağdur Edildim: Paramı Geri İstiyorum!
BTCTURK Kategorileri