Furkan sonuçtan memnun

BTCTURK Hesabımın Aniden Kapatılması Ve Kripto Çekim Engeli

12 Kasım 2024 21:14
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Geçte olsa ilgilendiler. Teşekkürler...”

BTCTURK hesabım durduk yere işlem yapmaya durduruldu ve bana bir mail attılar. Mailde istenen belgeleri sunmama rağmen gelen yanıtta hesabımın 1 gün içerisinde kapatılacağını, tüm varlıklarımı TL'ye çevirip ardından banka hesabıma çekmemi söylediler. Fakat hesabımın neden kapatılacağı hakkında hiçbir bilgi verilmedi ve varlıklarımı kripto olarak çekmeme izin vermiyorlar. Bırakın varlıklarımı TL'ye çevirmeyip kripto olarak çekmeme izin verilsin. Lütfen en kısa sürede tarafıma dönüş yapılsın. Varlıklarımı kripto olarak çekmek istiyorum. Ardından hesabı kapatabilirsiniz.

14 Kasım 2024 18:32

BTCTURK hesabım asılsız yere kapandı ve içindeki varlıklarımı çekemedim. Bunun için hesabımı tekrar 1 günlüğüne aktif hale getirilip içindeki varlıklarımı Türk lirasına çevirip banka hesabıma çekmek istiyorum. Lütfen tarafıma acil dönüş yapılsın varlıklarımın kaybolmasından BTCTURK şirketi sorumludur.

14 Kasım 2024 18:30

12 Kasım 2024 21:41 (Şikayetten 27 dakika sonra)
13 Kasım 2024 10:17

Henüz tarafıma bir dönüş yapılmadı lütfen süreci hızlandırın

14 Kasım 2024 18:27

Hesabım kapatıldı ve içindeki Varlıklarımı çekemedim bunun için lütfen hesabımı açın varlıklarımı çektikten sonra hesabi tekrar kapatabilirsiniz

23 Kasım 2024 12:50

Geçte olsa ilgilendiler. Teşekkürler...

Orhan
24 Şubat 2024 21:48