Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
26 Ocak 2024 19:01

26.01.2023 tarihinde saat 00.27'de, BTCTurk hesabımdan, ben uyurken 436,13 USD tutarında bir para transfer onayı, e-posta adresime ulaşmıştır. Ancak ben, e-posta adresimden herhangi bir onay vermeden, adıma ait olmayan ve bilinmeyen bir adrese para transferi gerçekleşmiştir. İlgili e-posta adresime başka hiçbir adresten giriş yapılmamıştır. BTCTurk ile iletişime geçtim ve aktarılan hesabı ve olayı anlamaya çalıştım; fakat onlar, kayıt için bana bir evrak imzalayıp göndermemi istediler. Gönderilen evrakta 'BTCTurk hiçbir şekilde sorumlu değildir. Her şeyden ben sorumluyum.' ifadeleri yer alıyor ve bu evrağı onaylamamı, aksi takdirde şikayetçi olamayacağımı ve hesabıma erişemeyeceğimi belirttiler. Yapılan işlem, bilgim dışındadır ve adıma olmayan bir hesaba, onayım olmadan aktarılan paradan BTCTurk sorumludur. Gerekli tüm şikayet ve savcılık şikayetlerimi yaptım. Kimse güvenip aldanmasın, mağduriyetimin giderilmesi gerekmektedir. BTCTurk'ün hatasıdır. Benim onayım ve bilgim olmadan yapılan işlemler acilen düzeltilmelidir. Onay vermediğime dair e-posta ekte yer almaktadır.

26 Ocak 2024 19:12 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, Talep ve şikayetinizi iletmiş olduğunuz e-posta ve telefon numaranızdan üyelik bilgilerinize ulaşılamamaktadır. Tarafımıza 7/24 Canlı Destek hattımızdan ya da [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, BtcTurk Kullanıcı Destek Merkezi

Zeynal sonuçtan çok memnun

Zeynal