BTC Türk Güven Sarsmaya Başladı

Murat
10 Mart 2024 03:49

Yıllardır kripto konusunda "tl" ile BTC Türk kullanıyorum. Birkaç gün önce dikkatimi çeken konuyu paylaşmak istiyorum.
Listemde olan bir coin tepe yaptığında kar, misal olarak söylüyorum 10000 TL sonra coin %20 kadar düştü, akabinde bir süre sonra yine eski tepe noktasına geldiğinde hatta bir tık üzerinde olduğu halde, kar olarak 8000 TL göstermesi üzerine destek hizmetleri ile görüştüğümde net bir cevap alamadım. Ortada olmayan 2000 TL nerede olabilir.
Ayrıca aynı coinin USDT fiyatı, tl fiyatı farklı oluyor. Sabit fiyatta bir süre kalan coinde dahi, fiyat farkı oluyor. Tl bazındaki fiyatın daha aşağıda olduğunu tespit ettim. Ancak alım için girdiğimde fiyat güncelleniyor. USDT fiyatı yükselmişken biz tl olarak sattığımızda aşağı fiyattan satmış oluyoruz. Diğer bir konu satış ya da alış yapmak istediğimde satış ya da alış penceresi açılmıyor ve avantajı kaybediyoruz. Komisyon konusu ise belirtilenden fazla alındığını düşünüyorum. İlgililerin incelemesi gereken önemli konular olduğu kanısındayım

10 Mart 2024 04:11 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Betül
02 Kasım 2024 20:22
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
18 Temmuz 2025 13:03