27 Kasım 2023 13:071.562

BRN Motor adı altındaki bu firmaya 08/11/2023 tarihinde verdiğim kask siparişi için, elimizde yok internet sitesine arkadaşlar yanlışlıkla koymuşlar masalı ile geri dönüş yaptılar. Benzer ürün olmadığından (sanırım dükkan bomboş ) verdiğim 24.716,46 TL paranın iadesini istedim. Ha bugün ha yarın diyerek oyaladılar. Tabii ki hukuki takibi başlattım. Sizde hiç beklemeyin hukuken hakkınızı arayın ve bu ve bunun gibi tokatçılara Meydan vermeyin.

30 Kasım 2023 13:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

İadesi yapılmıştır ekran görüntüsü ektedir hukuki işlem biz başlatacağız söylemlerinin hesabını verecek

30 Kasım 2023 13:29

Ek olarak yazdıkları da ortada bunları da okuyunuz bey diye kaydetmişiz kendisini özür dileriz gerçekten

30 Kasım 2023 13:32

Kesinlikle iadesi yapılmamıştır. Gönderdiğin görüntü kendi sistemindeki onay verilmeden önceki görüntü. Bankadan çıktığını ispatlaman lazım. Kesinlikle bana iade gelmedi. Şikayeti olunca da hemen WhatsApp dan yazmaya başladın. Sıkıntı yok hukuk karar versin. Sen bana iade etmiş olsan ben sana niye hukuki işlem başlatayım ki.

30 Kasım 2023 13:46

Zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne gidilmiş oraya gerekli cevaplar verilecektir

30 Kasım 2023 14:03

Bankaya da, Tüketici Hakem Heyeti'ne de, yargıya da hesap vereceksin. Bir de '' iade ettim'' dediğin parayı iade edeceksin. Benim zamanla işim yok, er ya da geç hukuk gerekeni yapacaktır.

30 Kasım 2023 14:07

Beyefendi neden uzatıyorsunuz WhatsApp ve buradan saldırıyorsunuz cevap almanıza rağmen hukuk size hukuk ta bize değil mi anlamadım gerçekten

30 Kasım 2023 14:12

Ben kimseye saldırmıyorum. Ben gerekli yerlere şikayet ve başvurularımı yapmışım zaten, kurumlardan savunma istenince siz bana gereksiz cümlelerle yazmaya başladınız. Bende benim paramı niye iade etmediğinizi anlamıyorum. Neyse uzatmaya gerek yok, gerekli işlemler başlatıldı zaten.

30 Kasım 2023 14:20

Elbetteki cevap gereceğiz size verdiğimiz gibi ne yapalım susalım mı

Zeynep
Benzer Şikayeti Var
30 Kasım 2023 23:42

Banada aynısını yaptılar 3 ay oldu eldivenim gelmedi hukuki süreçte neler yaptınız bende yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirim aynı şeyleri banada söylediler sitede iade edildi olarak gösteriyorlar ama etmiyorlar hala almadığım ürünün parasını ödüyorum

Kask Siparişim Gönderilmedi, Ücret İadem Yapılmıyor!

20 Ekim 2025 18:281.040

09.09.2025 tarihinde brnmotor.com.tr üzerinden havale yöntemiyle 26.191,41 TL ödeyerek bir kask siparişi verdim (Sipariş...

1 Destek4 Yorum

14 Kasım 2023 18:401.304

BRN motors diye bir firmanın internet sitesinden 08.11.2023 tarihinde yapılan alışveriş sonucu ürün gönderilmedi çünkü f...

2 Destek

Brn Motor Siparişim Tarafıma Gönderilmedi!

2 Aralık 2024 19:031.637

24 11 2024 tarihinde Brn Motor adlı siteden 2680 TL'lik alışveriş yaptım. 01.12.2024 tarihi itibarı ile ürün tarafıma gö...

4 Destek