Esmane sonuçtan hiç memnun değil

Braun Lazer Epilasyon Cihazı Atış Yapmıyor

21 Kasım 2023 13:12

Braun marka 300 bin atımlı lazer epilasyon cihazım, ışığı yandığı halde kıl kökünü görmemeye ve atış yapmamaya başladı. Garanti süresi doldu ancak süre dolmadan önce de böyle bir sorun yaşamıştım. Lütfen en kısa sürede dönüş yapmanızı bekliyorum. Ödediğim para boşa gitmiş gibi hissediyorum. Acil dönüşünüzü rica ediyorum.

Yorumlar (6)

Gülnur

Kızlar bu sorunla bir senedir uğraşıyorum artık duvara fırlatma seviyesine gelmiştim ki yabancı bir kanalda siyahi bir ablamızın yöntemini gördüm ve işe yarıyor çok şükür o kadar mutluyum ki🥹 anlatıyorum başlık kısmına ten rengi çorap geçiriyoruz ışık kırmızı yanıyor ama kendi teninize değdirdiğinzde beyaza dönüyor ve atış yapıyor komple başlığa geçirin hiçbir sorun olmuyor baktınız olmadı çorabı iki kat yapın öyle takın ve bana da dua edin😍🙃

Yıldız
Yıldız

Benimkide aynı sorun tek beyaz ışık yanıyor ve her yeri de görmüyor maalesef kıl köklerini de görmüyor garantimde bitti çözüm bulamıyorum Braun bu kadar kalitesiz bir ürün çıkarmış

Melek

Naptınız cihazlari ben sizden alayım cihazlarınızı

Melek

Kızlar bana satabilirsiniz ben alırım

Esmane
Esmane

Tamamen aynı durum ikinci elden bile satamıyorum yazıklar olsun o kadar da para verdik iade falan almazlarsa dönüş yapmazlarsa Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim

03 Aralık 2023 15:08
Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 12:04
Seray sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 13:28
Braun Kişisel Bakım Ürünleri Braun Lazer Epilasyon Ürünüm Servise Gidip Gitmekten Kullanamadım