Braun Kişisel Bakım Ürünleri Braun Silk Expert Pro 3 Atış Yapmıyor

30 Eylül 2024 17:18

Braun silk expert pro3 lazer epilasyon aletini yaklaşık 1 ay önce Trendyol'dan aldım. İlk 3 kullanımda her şey yolundaydı, fakat artık atış yapmıyor. Tüm ışıklar beyaz yandığı halde atış yapmıyor, sadece tuşa bastığım için çıt çıt atış sesi geliyor.

Neredeyse dakikada 1 zar zor atış yapıyor. O kadar para verdik, çöp olsun diye mi? Zaten ekonomi yeterince kötü, elimizdeki parayı doğru değerlendirelim istiyoruz. Onunla da rezil oluyoruz. Değişim istiyorum. Lütfen Braun bana ulaşsın.

04 Ekim 2024 11:45

Canlı destekten en yakın servisin numarasını verdiler oraya kargoladım orası yeni cihaz talep etmiş umarım en kısa zamanda yenisi gelir

14 Ekim 2024 22:36

Yeni ürün geldi şimdilik sorun yok

Yorumlar (5)

Fadime
Fadime

Merhaba ürününüz geldi mi bir de hangi servise gönderdiniz

Mehtap
Mehtap

Bende aynı sorunu yasıyorum yeni cihaz gönderimi yapıldı mi son durum nedir acaba

Ece
Ece

Merhaba Pro 5 modelinde aynı sorunu yaşıyorum. Yeni cihazınız geldi mi? Hala aynı sorunu yaşıyor musunuz?

Gülnur
Gülnur

Kızlar bu sorunla bir senedir uğraşıyorum artık duvara fırlatma seviyesine gelmiştim ki yabancı bir kanalda siyahi bir ablamızın yöntemini gördüm ve işe yarıyor çok şükür o kadar mutluyum ki🥹 anlatıyorum başlık kısmına ten rengi çorap geçiriyoruz ışık kırmızı yanıyor ama kendi teninize değdirdiğinzde beyaza dönüyor ve atış yapıyor komple başlığa geçirin hiçbir sorun olmuyor baktınız olmadı çorabı iki kat yapın öyle takın ve bana da dua edin😍🙃

1 hafta içinde gelir dediler 4-5 gün oldu bekliyorum hala

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Braun Kişisel Bakım Ürünleri Braun Epilasyon Cihazı

21 Nisan 2024 16:21