Uğur sonuçtan hiç memnun değil

AYS Güzellik Merkezi (Mersin) Lazerim İptal Edildi Firma Tarafından!

AYS Güzellik Merkezi (Mersin) Lazerim İptal Edildi Firma Tarafından!
13 Eylül 2024 13:24

Lazere başladım. 10 seans için 9 bin tl olacak şekilde anlaştık, 2 taksite böldük. 4500 TL'lik ödemesini yaptım. Normalde 5 seans bittikten sonra 2. Taksiti yatıracaktım. Daha 5 seans olmamasına rağmen, 3. Seansımda bana telefonda mesaj atıp seanslarımın iptal edildiğini bildirdiler. İtiraz ettim, 3. Seansım dememe rağmen inanmadılar, kontrol edip dönüş sağlayacaklarını belirttiler. Kafasına göre iptal ettiği için yaptığım ödemeyi tekrardan almak istiyorum dedim, tek kuruş geri vermem şeklinde açıklamalar yaptı. Şikayet ederim dedim, 10 tane avukatım var deyip konuyu kapatmaya çalıştı. Kalan 2 seansımın ödemesini verip kapatmak istiyormuş. Ben bu şekilde para için iş yapan insanlarla bir daha iletişime geçip dükkanlarının önünden geçmem artık. Boşa harcayacak paranız varsa, Ays Güzellik Merkezi bir numara bu konuda. Ücretsiz ve hediye olarak adlandırdığı cilt bakımının da ücretini talep ediyormuş. Ben zaten istesem kendim ücret verip yaptırırım. Hediye olduğu için yaptırılan bakımı iptal edince ücrete tabi tutuyor. Bilginiz olsun, sırf para için yapmadıkları şey kalmadı. Müşteri memnuniyeti ve iletişimi kötü, mahalle ağzıyla 'kardeşim' falan konuşuyor. Başta kayıt yaparken her şey yolunda, mükemmel ilgi var. Kendi yaptıklarından dolayı şikayet etmek isteyince farklı bir insana dönüştü. Çalışan bir insanım, gün boyunca saçma sapan mesajlarına maruz kaldım.

13 Eylül 2024 11:11

Ays güzellik merkezinde boşa para harcamak istiyorsanız kesinlikle başlamalısınız paranız içeride kalsın istiyorsanız bir telefonla iptal edildiğini duymak istiyorsanız mutlaka gitmelisiniz lazere başladım 10 seans için 9 bin olacak şekilde anlaştık 2 taksite böldük 4500 TL'lik ödemesini yaptım normalde 5 seans bittikten sonra 2. Taksitini yatıracaktım daha 5 seans olmamasına rağmen 3. Seansımda bana telefonda mesaj atıp seanslarımın iptal edildiğini bildirdiler itiraz ettim 3. Seansım dememe rağmen inanmadılar kontrol edip dönüş sağlayacağını belirtti kafasına göre iptal ettiği için yaptığım ödemeyi tekrardan almak istiyorum dedim tek kuruş geri vermem şeklinde açıklamalar yaptı şikayet ederim dedim 10 tane avukatım var deyip konuyu kapatmaya çalıştı kalan 2 seansımın ödemesini verip kapatmak istiyormuş ben bu şekilde para için iş yapan insanlarla bir daha iletişime geçip dükkanlarının önünden geçmem artık boşa harcayacak paranız varsa Ays güzellik merkezi bir numara bu konuda Ücretsiz ve hediye olarak adlandırdığı cilt bakımının da ücretini talep ediyormuş ben zaten istesem kendim ücret verir yaptırırım hediye olduğu için yaptırılan bakımı iptal edince ücrete tabii tutuyor bilginiz olsun sırf para için yapmadıkları şey kalmadı müşteri memnuniyeti iletişimi kötü mahalle ağzıyla kardeşimli falan konuşuyor başta kayıt yaparken her şey yolunda mükemmel ilgi kendi yaptıklarından dolayı şikayet etmek isteyince farklı bir insana dönüştü çalışan bir insanım gün boyunca saçma sapan mesajlarına maruz kaldım

Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Clinikob Güzellik Memnun Kalmadım Müşteri Hizmeti Sıfır

24 Eylül 2024 15:19
Kısmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 13:43

Lazer Epilasyon Mağduriyeti Ve Zam Şoku