Bosch Unlimited 7 Dik Süpürge Başlığı Dönmüyor

Esma
02 Şubat 2024 10:30

Merhaba, 6 ay önce Bosch markasının Unlimited 7 model dik süpürgeyi satın aldım. Ancak ürünün başlığı dönmeye başladı. Döndüğü zamanlar çok yavaş hareket ediyor ve bir süre sonra tekrar duruyor. Bu kadar kısa sürede bu tür bir sorunla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu. Bosch markasına güvenerek tercih etmiştim fakat şu anda bu durumdan dolayı pişmanlık duyuyorum. Lütfen ürünün değişimini talep ediyorum.

02 Şubat 2024 10:53 (Şikayetten 23 dakika sonra)

İbrahim
İbrahim

Bizim süpürgenin başlığındaki fırçanın kenarına tüycükler sıkışıyor ve ses yapıyor. Eğer sıkışan tüycükler fazla olursa fırça dönmüyor. Genellikle temizleyebiliyorum. Ama en son kullanımda temizlenemeyecek kadar arkaya kaçmış. Fırçası sökülemediği için temizlemek çok zor.

Bosch Unlimited 7 Dik Süpürge Başlığı Dönmüyor
Emin
Emin

Sorununuzu çözmeye yardımcı oldular mı aynı sorun benim cihazda da var

Burcu
28 Mayıs 2025 14:53
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
25 Mart 2025 15:16
"Ürünün başlığı değiştirildi çok teşekkür ederim ve müşteri hizmetlerinde beni arayıp ilgilenen nazlı hanıma ayrıca teşekkürler ederim"

Bosch Kategorileri