Fadime
24 Ocak 2024 11:45

6 yıl önce aldığım Bosch marka set üstü ocak paslandı. Servis gelip sadece çerçevesini değiştirdi yine aynı şey oldu. Bosch markasına yakışmıyor. Böyle kalitesizlikler. Diğer markalardan daha pahalı olmasına rağmen kesinlikle hakkını vermiyor. Servis ağı çok ilgisiz, bugün itibariyle başka bir ürüne geçip asla Bosch marka ürün almayacağım ve kimseye önermeyeceğim.

24 Ocak 2024 13:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Feride
Feride

Bosch dan set üstü ocak aldım 11.10.2023 de PBP6C2B820 Kendinden kumandalı gazlı ankastre ocak aldım ama kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra gözlerinde lekelenmeler oldu ve daha sonra ocağın üstünde kararma başladı müşteri hizmetlerini aradım servis yönlendireceğini ve servis geldiğinde arıza garanti kapsamına girmiyor veya kullanım hatalı ise 475 TL ücret talebinde buluna bilirlermiş bu nasıl bir saçmalık sen Bosch kaliteli diye git al sonrada böyle rezil ol yılların Bosch markasıda meğer en kötü ürünleri üretmeye başlamış daha seni dolmadı yazık işinizi hakkıyla yapında millet böyle rezil olmasın ben ürünümün değişimini istiyorum Bosch müşteri temsilcisi.

Çınar
24 Ekim 2023 13:32

Hasan
08 Mayıs 2024 18:35
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 20:07
Bosch Kategorileri