Derya sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Çamaşır Makinesi.

Bosch Marka Çamaşır Makinesi.
Derya
05 Şubat 2024 15:18

Geçen sene Aralık ayında çamaşır makinesi aldım. Ancak sonrasında cenaze ve deprem nedeniyle uzun bir süre evde olamadığım için kullanamadım. Ve makineye su değmemesine rağmen çürümüş ya da defolu bir ürün göndermişler. Gerçekten adı gibi Bosch'muş. Ürünle ilgili servise bildirimde bulunmama rağmen değişimi kabul etmeyen firma, ne kadar ilgili olduklarını gösterdi. Bu sayede siz, kocaman bir isim yapmış firma olarak, sattığınız ürünün arkasında durmuyorsunuz. Aldığıma çok pişman oldum. Bir daha asla bu markadan ürün almayacağım.

05 Şubat 2024 19:02

Evet dönüş yaptınız ama çözüm odaklı değildi. Garantisi henüz bitmeyen makinenin ücret karşılığında değiştirebileceğini söylendi. Ben servisi aradığımda elinde bir değişim parçasıyla geldi. Sorunun ne olduğunu bilmeden ve görmeden. Ben hakkımı mahkeme yoluyla arayacağım ve bir daha asla Bosch markasından ürün almayacağım. Ne kadar kötü ve kalitesiz bir marka olduğunu ve firmanın ürünlerinin arkasında durmadığını gördüm ne yazık ki. Ürünün yerden yüksek olması ve suyla hiç temas etmemesine rağmen bu şekilde oldu ve ilaç katma haznesinin kenarı dahil paslanmış bu da ürünlerinin ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor.

Ek
Ek
bosch-marka-camasir-makinesi-3.jpg
05 Şubat 2024 15:21 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Filiz
24 Temmuz 2023 19:30
Bosch Çamaşır Makinesi Hakkında Şikayet
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
23 Ocak 2025 12:11

Bakarsa
16 Ağustos 2024 15:51

Samet
04 Kasım 2023 20:27
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Seval
19 Aralık 2023 09:39