Rabia sonuçtan çok memnun

Bosch Dikey Süpürge Performans Düşüklüğü Ve Kırıntı Sorunu

31 Ekim 2024 18:24
Rabia'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler yetkili servis eve gelip sorunumu giderdi. Süpürgenin borusu tıkanmış bir güzel temizlediler çok güzel ilk gün ki gibi çekiyor makinem”

Bosch dikey süpürgemi 6 ay önce aldım. 1 aydır süpürdüğüm kırıntılar süpürme işlemi bittikten sonra süpürgeyi dik tuttuğumda geri yere dökülüyor. Bazen yerdeki kırıntıları hiç çekmiyor. İlk aldığım zamanlar böyle bir sorun yoktu. Sürekli başlığı çıkararak kırıntıları yeniden süpürmek zorunda kalıyorum. İlk günler çok memnundum. Ancak 6 ay sonra verimi düştü. Aldığıma çok pişmanım 1 yıl dolmadan çöp oldu.

02 Kasım 2024 16:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

04 Kasım 2024 16:31

Burcu sonuçtan çok memnun

Burcu
31 Ekim 2024 13:36
"Teşekkür ederim dönüş yapıldı"
Bosch Dikey Süpürge İle Süpürme Sorunu: Kırıntılar Yere Dökülüyor
Bilge sonuçtan çok memnun

Bilge
21 Mart 2025 06:00
"Kısa bir süre içinde halledildi çok teşekkürler ederim😍"
Yeşim sonuçtan çok memnun

Yeşim
30 Ocak 2024 22:40
"Ürünümü kısa süre içerisinde alıp tamiri gerçekleşip tarafıma iletilmiştir. Hem tamir sürecinde hem de sonrasında müşteri temsilcisinin ilgisi memnun ediciydi. Teşekkürler Bosch"

Bosch Kategorileri