Ruhi sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Seti Hayal Kırıklığı

Bosch Ankastre Seti Hayal Kırıklığı
22 Haziran 2024 13:37

Yeni aldığımız evimizde üçlü ankastre set olunca sevinmiştik. Üstelik dünyaca ünlü bir marka olduğunu düşündüğüm Bosch set var diye ekstra sevinmiştim ama bu sevincim ilk kullanımda hüsrana dönüştü. Öncelikle davlumbaz güya HEPA filtreli diye baca bağlantısı yok; tüm duman içeride ve hiç kokuyu gidermiyor. Neyse, çok fazla kullanmayarak ondan feragat ettik ama elektrikli ocak alt çekmeceyi gereğinden fazla ısıtmaya başladı. İnşallah yangın tehlikesi oluşturmaz. Yetkili servis gelip baktı ama yeterli çözüm sağlanmadı. Asıl sorunun büyüğünü sona sakladım çünkü gördüğüm kadarıyla tek mağdur ben değilim. Sadece bu sitede bile onlarca şikayet okudum bu fırınla ilgili. En büyük sıkıntı da gelen servis görevlilerini arıza veya verimsiz çalıştığına ikna edememiş olmamız. Fırın yanıyor ama içinde neredeyse 7-8 aydır bir börek bile pişiremedik çünkü alt kısmı kesinlikle ısıtmıyor. En alt katmanda dahi alt kısımlar pişmiyor. İşin garibi ise servis yetkilisinin tuhaf tavsiyesi: illa her şeyi pizza modunda pişirmemizi istiyor. E güzel kardeşim, madem öyle neden bir sürü pişirme modu koymuş bu marka? Bayramda yaşadığımız sıkıntının tarifi yok. İlk fırsatta tekrar servis çağıracağım ve kesinlikle değiştirilmesini istiyorum. Garanti kapsamında bu kadar sorun yaşarsak garanti sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Haa, bir de servis garanti kapsamında bile gelirken şart koşuyor. İlla bir şekilde servis ücreti almak için bu derece ünlü bir markaya müşteri memnuniyetini hiçe sayan tavırları hiç yakıştıramadım. Bilinmesini isterim.

22 Haziran 2024 15:54 (Şikayetten 2 saat sonra)

24 Haziran 2024 19:11

Maalesef gelen bu servis personelini de ikna edemedik bize saçma sapan gerekçelerle yanlış pişirme yaptığımızı söyledi kitapçığını açıp tarif edilen şekilde kullandığımızı ispat etmemize rağmen bu seferde "bu fırın bu şekilde dizayn edildi yapacak bir şey yok bu şekilde kullanacaksınız" deyip hiçbir çözüm üretmeden sadece canımızı sıkarak evi terk etti.

Medine sonuçtan hiç memnun değil

Medine
31 Ağustos 2024 13:47
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
18 Nisan 2024 21:02
Caner sonuçtan memnun

Caner
17 Ekim 2023 08:59
"Sorunumuz çözüldü. Bosch'a sürecin hızlanmasından dolayı ekstra teşekkür ederim. Ama yine de servis ağına kırgınlığım var. Randevuya riayet ve bilgi eksikliği söz konusu olduğunu düşünüyorum. Son gelen servis için bilgi eksikliği kısmı yanlış kullanım olur ama servisin gelmemesi kısmı geçerlidir."

Zeynep
18 Aralık 2024 21:11
Bosch Ankastre Set Kurulumunda Yaşanan Sorunlar
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
01 Ocak 2024 12:41