Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Fırın Alt Pişirmiyor

22 Mart 2024 19:17

Bosch fırın altı pişirmiyor. Gelen servis fırını açıp ısınıyor bunda sorun yok dedi. Kitapçıktaki pişirme kademe derece vs ye uymadan pişirdiğimi iddia etmeye çalıştı. Sanırım buradan yolunu bulmuşlar. Ona her türlü denediğimi kitapçığı da okuduğumu söylememe rağmen inatla fırının bir şeyi yok dedi. Az önce pide yaptım artık çaresiz tepsiyi ızgaraya değil fırının en alt tabanına koydum ona rağmen üstü kızarıp yanmaya yaklaştı ama altı yine kızarmadı. Fırının sadece alt ızgara özelliği de olmadığından çöpe gitmesin altı da kızarsın diye üste tepsilere su doldurup ısı geçişini engelleyip altı kızarttım yani çektiğim çileyi anlatabiliyorumdur umarım. Pişirme testi isteyecekmişiz gelen kişiler fırının performansını bu şekilde değerlendirecekmiş hayatımda duyduğum en saçma şey sanki ben yalan söylüyorum. Ha bir de test için gelenlere ücret ödeyecekmişim. Pes! İyi marka dedik ama bizi yanılttı.

23 Mart 2024 10:12 (Şikayetten 14 saat sonra)

29 Mart 2024 10:25
Bosch Ankastre Fırın Alt Pişirmiyor

Müşteri yetkilisi bana ulaştı ve pişirme testi için teknisyen yönlendirdi gelen teknisyen ürünü pişirdi. Normalden çok daha fazla pişirmesine ve kekin artık çıtır kurabiye kıvamına gelmesine rağmen altında hala kızarmayan yerler vardı. Fotoğrafını da ekleyeceğim. Üstelik kek kabarmadı bile. Alttan çok düşük ısı alıp üstten ısınmaya başlayınca beklenen sonuç da bu zaten. Az önce müşteri yetkilisi bana ulaştı ve testin olumlu sonuçlandığını pişirme ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Dalga geçtiğini düşündüm bir an. İnsanın aklıyla alay etmek bu. Altını kızartmak için ürünün yanıp kül olması kadar geçecek sürede pişirmek lazım diye ekleyin kılavuzlara bundan sonra. Kullanamıyorum da bu şekilde. Tavuk bile yapamıyorsunuz. Tavuk sulanıyor üstü kızarıyor altı bembeyaz tepsiyi çıkarıp suyunu döküp ters çeviriyoruz tatsız tuzsuz kupkuru tavuk yedik. Pide yapayım dedim. Fırının tabanına tepsiyi ters çevirip koydum fırını ısıttım fırıncı küreğiyle koyar gibi aktardım pideyi pide kızardı (asla istediğim gibi kabarmadı tabi) aldım pideyi ve yine aynı altı bembeyaz. Pide kaç dakika da pişer Allah aşkına bir saat tutup taş olarak mı kullanalım pideyi. Özetle içi yumuşak dışı kızarıp pişmiş herhangi bir ürünü yapamazsınız bu fırınla. Konu artık Tüketici Mahkemesinde ilerleyecek. Boşvereceğim bir ücret ödemedim ben bu ürüne.

Serap
Serap

Aynı sorun benim fitinda da var altı pişirmiyor ve fırının üst tarafına gelen köşeleride yanıyor bu sorunları yasamamak için paraya kıyıp Bosch aldım maalesef hüsrana uğradım

Sevil

Evet evet köşeler de yanıyor. O kadar fazla ürün çöpe attım ki artık ona razı olmuşum, gündeme bile getirmemişim o yüzden.

Selma
21 Şubat 2024 12:45