Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombimden Sıcak Su Gelmiyor

Bosch Kombimden Sıcak Su Gelmiyor
06 Aralık 2023 20:26

Beş aylık Bosch marka kombim, elektrik kesintisi sonrası ayarlarının bozulmasıyla sıcak suyu aniden kesmiştir. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde bana tatmin edici bilgiler verilmedi. Garanti kapsamında olduğunu ve yüksek bir meblağ ödediğimi belirtmeme rağmen, 'basit işçilik ücreti alınır' şeklinde yanıtlar aldım. Durumu anlamadığımı ifade ettiğimde ise konu sürekli olarak maddi boyuta çekiliyor. Lütfen bizi pişman etmeyin. Bosch ürünü aldığıma pişman olmak istemiyorum. Bir devlet memuru olarak bu tür sorunlarla uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum. Eğer sorun çözülmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvurup hakkımı sonuna kadar arayacağım.

07 Aralık 2023 08:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

29 Aralık 2023 14:24

Merhaba... Talebinize istinaden bilgi vermek için irtibat numaralarınızdan aradık ve size ulaşamadık. Devam eden ya da farklı bir talebinizin olması durumunda Müşteri İletişim Merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Selçuk
Selçuk
03 Ocak 2024 10:39

Sorun hala devam ediyor net bir şekilde konuşamadık telefondaki arkadaşta konuya tam hakim olamadı tekrar bir dönüş beklerim

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 10:43

21 Ocak 2025 21:17
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 13:19
Haşim sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 16:48
Bosch Termoteknoloji Kombi Full Sıkıntı
Talin sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 14:23
Bosch Termoteknoloji Garanti Kapsamında Kullanılmayan Cihazdan Kullanıcı Hatasına Ücret!