Bosch Mandren Sorunu Uç Çıkmıyor!

Bosch Mandren Sorunu Uç Çıkmıyor!
22 Nisan 2024 15:361.159

Koçtaş Balçova'dan Bosch GDX18V-200C model torklu vidalama makinesi satın aldım. İlk kullanımda uç, mandrenden ayrılmadı. Yetkili servise götürerek tamir ettirdim ve mandren değiştirildi. Servisten geldikten sonra ilk kullanımda yine uç çıkmıyor. Bosch markasıyla ilgili kötü bir deneyim yaşadım.

22 Nisan 2024 16:19 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Merhaba Kadir Bey, öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Memnuniyetsizliğiniz nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz durumu yetkili servisimizle de görüşerek hemen kontrol edeceğiz. Konuyu merkez servisimize de aktardıktan sonra sizinle en kısa sürede iletişime geçerek yardımcı olmaya çalışacağız. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri Müşteri İletişim Merkezi

23 Nisan 2024 11:04

İzmir'deki yetkili servisiniz olan sezmen bobinaja bıraktım el aletini oradan bilgi alabilirsiniz biz bu aletlerle ekmek yiyen insanlarız yarı yolda kalıyoruz Bu sebepten ötürü

25 Nisan 2024 10:46

Merhaba Kadir Bey, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından size detaylı olarak bilgi verilmiştir. Ürünlerimiz konusunda farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri

25 Nisan 2024 16:40

Genel merkezden aradılar. Şu an bir gelişme yok bakalım göreceğiz ne olacak

10 Mayıs 2024 17:11

Genel merkezden tekrar aradılar şimdi de ürünü servise bırakın test olacak diyorlar. Koskoca Bosch hatalı ürün üretip arkasında duramadı. 7800 verip sıfır ürün aldım şimdi 3. Kez servise gideceğim. İşimiz gücümüzü bırakıp yakıt yakıp servise gidiyoruz. İşimiz kalıyor ama kimin umurunda. Bir de dünya markasıymış Bosch. Alan pişman olur net. Yemin ederim 18 senedir Würth şarjlı kullanıyorum bir kere servise gitmedi. Ürün de çizik yok bakın video atıyorum

Bosch GSB 18V-50 Matkapta Performans Ve İade Sorunları

14 Ekim 2024 20:381.829

Bosch gsb 18V-50 model ürünü Koçtaş üzerinden satın aldım. 10 gün olmasına rağmen çalışırken takılı kalıyor. Batarya sök...

Tümünü Gör
Bosch Elektrikli El Aletleri 140 Bar Yıkama Makinesi Hayal Kırıklığı

Bosch ElektrikliEl Aletleri 140 Bar Yıkama Makinesi Hayal Kırıklığı

Uğur
Bosch Matkap Delmiyor Servis Zaten Delmez Diyor!

Bosch MatkapDelmiyor Servis Zaten Delmez Diyor!

Burak
Bosch Servis İlgilenmedi!

Bosch Servisİlgilenmedi!

Yusuf
Bosch 135 Bar Yıkama Makinesi Su Giriş Yeri Çıkıyor!

Bosch 135 BarYıkama Makinesi Su Giriş Yeri Çıkıyor!

Danyal
Bosch Elektrikli El Aletleri Yeni Aldığım Ürünün Arızalı Çıkması

Bosch ElektrikliEl Aletleri Yeni Aldığım Ürünün Arızalı Çıkması

Emre
Bosch Elektrikli El Aletleri Sorun Yaşadım Lütfen Yardımcı Olun!

Bosch ElektrikliEl Aletleri Sorun Yaşadım Lütfen Yardımcı Olun!

Onur