Bosch Car Service Hatalı Yağ Kullanımı Sebebiyle Garantinin Bozulması

Bosch Car Service Hatalı Yağ Kullanımı Sebebiyle Garantinin Bozulması
15 Mayıs 2024 11:094.635
Baran'ın Teşekkür Mesajı
Ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştılar. Sonuç beklediğim gibi olmadı ve arabam garanti dışı kaldı ancak Bosch en azından ilgi gösterdi ve aradı. Teşekkürler.

Citroen C5 Aircross marka aracıma Bosch Car Service ‘de 45.000 periyodik bakımını yaptırdım. Çünkü hem servis yetkilileri, hem de Bosch web sitesi aracımın garantisinin bozulmayacağını belirtmişti.

Aracımı Citroen’den ek ücret ödeyerek 75.000km ‘ye kadar garanti altında tutmuştum. Bu işlem için de 15.000TL ödemiştim.

Ancak Bosch ‘un 45.000 periyodik bakımında kullandığı yağ hatalı olduğu için aracım garanti kapsamı dışında kalmış oldu.

Aracımın önümüzdeki 15/20 bin km boyunca yaratabileceği aksaklıklarda garanti dışında kalmış olmasına mı yanayım, yoksa ödediğim 15.000TL ‘nin boşa gitmiş olmasına mı bilmiyorum.

Ancak bildiğim bir şey varsa Bosch Car Service yüzünden inanılmaz mağdur oldum.

21 Mayıs 2024 09:35 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle, Bosch Car Service hizmetine dair memnuniyetsizliğinizi almış olmaktan dolayı üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili inceleme başlatılmış olup en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim halinde kalacağız. Ayrıca mail adresinize gelen erişim linkinden de takipte kalabilirsiniz. Bosch Otomotiv Teknik Destek Hattı

Baran
2 Haziran 2024 21:35

13 Şubat 2025 17:30

Hocam bende aynı sorundan muzdaribim benden önceki sahibinin yaptırdığı 2 bakımda da bu yağ konmuş. Ne yapacağım bilmiyorum araçta bir sorun çıkarmı tedirginim. Bana ulaşırmısın bir fikir alışverişi yapalım

2 Eylül 2025 11:172.856

25.03.2025 tarihinde Citroen C5 Aircross model aracımı Sakarya Saymer Bosch Car Servis’e 60 bin bakımı için götürdüm. Ba...

Tümünü Gör
Bosch Car Service Akçaabat Fabrika Motor Servisi Hatalı Montaj, Fahiş Fiyat Sorunu

Bosch Car ServiceAkçaabat Fabrika Motor Servisi Hatalı Montaj, Fahiş Fiyat Sorunu

Orhan
Bosch Car Service Arızayı Gidermemiş!

Bosch Car ServiceArızayı Gidermemiş!

Şahin

Bilal
Edirne Uzunlar Bosch Car Service Şikayeti

Edirne UzunlarBosch Car Service Şikayeti

Cevat
Bosch Car Service Mağduriyeti!

Bosch Car ServiceMağduriyeti!

Öne ÇıkanKonular