Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Next İnanların Vaktini Ve Parasını Boşa Harcamaktadır.

Borusan Next İnanların Vaktini Ve Parasını Boşa Harcamaktadır.
28 Ağustos 2024 16:37

Borusan next internet sitesi ve çalışanları satıcı ve alıcıları yanlış yönlendiriyor.
28,08,2024 tarihinde internet sitesinden aracıma ön fiyat teklifi aldım ve bu doğrultuda randevu oluşturdum. Sitede arcın model bilgisi yazmakta olup tescil tarihi ile ilgili hiçbir bilgi ya da uyarı konulmamıştır. Randevumu onaylamak için aradıklarında ise yine bu bilgi verilmedi ve aracı ekspere getirdiğimde ekspertizin ortasında personel abi ekspertiz iptal olmuş ve hiçbir bilgi vermeden aracı kapının önüne çıkardılar. Firmayı aradığımda kendileri dahi neden iptal edildiğini açıklayamadılar.
Daha sonra dönüş yaptıklarında ise ruhsat tescil tarihinden dolayı iptal edilmiş söylediler. Ne internet sitelerinde ne de çağrı merkezlerinde bu bilgiye yer verilmemektedir. Aracı temiz istediklerinden dolayı 3,000 TL para verip aracı kuaför yaptırdım ve vaktimi verdim.

28 Ağustos 2024 16:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

04 Eylül 2024 16:02

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Sonrası Haksız Fiyat Düşüşü Ve Zaman Kaybı

29 Mayıs 2025 12:46
Engin sonuçtan çok memnun

Borusan Next Tutarsızlık Yaşadım

02 Temmuz 2025 16:24
"Bu süreçte bir alim-satım yapamamış olsak da hassasiyetiniz ve arayan müşteri temsilcisinin nazik iletişimi için teşekkür ederim."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Araçta Çıkan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

18 Eylül 2025 21:18
satin-aldigim-aracta-cikan-sorunlar-ve-yetersiz-servis-deneyimi-1.pdf
Mete sonucu yetersiz buldu

Borusan Next’te Ön Teklif Ve Şube Fiyatı Arasındaki Tutarsızlık Güvenimi Sarsıyor

30 Ağustos 2025 13:51