Ayakkabı İadesinde Zorluk Ve Güvensiz Alışveriş Deneyimi

16 Ekim 2024 14:45

Shopier'de üye olmadan boomer.tr Instagram sayfasında görerek ayakkabı satın aldım. Fakat ayakkabı geldiğinde hem güzel değil hem de ayağıma küçük geldiği için iade etmek istiyorum. Fakat mağaza iadeyi kabul etmediğini sadece değişim yapacağını söyledi. Ben tüketici olarak haklarımı biliyorum. Böyle güvensiz firmalara öncülük etmeyin ya da biz tüketicilerin hakkını savunun lütfen. Shopier bu sorun senin bünyende bulunan tüketiciye güvenilir alışveriş umudu veren fakat satıcının hiçbir şekilde fatura fiş ya da taşıma belgesi olmadan satış yaptığı için güvenilirlikten çözümün en önemli koşmanı senin halletmen gerekiyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. Yarın gidip maliyeye şikayette bulunacağım. Belgesiz satış yapıldığı için. Ben bu işin peşini bırakmayacağım.

Yorumlar (5)

Gönül
Gönül

Ne yazık ki buradaki yorumları okumadan aynı hatayı yapıp sipariş verdim siz ne yaptınız ezgi hanım sonuç alabildiniz mi

Gamze
Gamze

Merhaba ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunmaya çalışıyorum fakat tabela ismi veya adresi olmadığı için yapamıyorum. Nasıl başvuruda bulundunuz? Bende bırakmayacağım peslerini

Sema
Sema

Bende yorumları hiç okumadan sizden 2 yıl sonra 2026 da aynı durumu yaşıyorum. Firma ürün içinde faturamı göndermediği için elimde vergi numaraları yok bun yüzden Tüketici Hakem Heyeti yardımcı olamıyor. Demek bu firma yıllardır çarkını böyle dönderiyor. Bende maliyeye şikayette bulundum. Resmi işlemi sonuçlanan varsa lütfen paylaşsın bizde aynı yolu deneyelim. Emsal teşkil etsin

Elif
Elif

Merhaba değişim için kargo kodu alabildiniz mi şikayet edeceğim ama cevap vermiyorlar

Ezgi
Ezgi

Değişim için aldım ancak ben iade istiyorum iade olmadığını ilettiler

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

İade Kabul Etmeyen Mağaza Sorunu

02 Ekim 2024 21:41
İade Kabul Etmeyen Mağaza Sorunu

Ayakkabıda Hem Değişim Hem İade Mağduriyeti: Satıcıdan Cevap Yok

25 Haziran 2025 17:54
ayakkabida-hem-degisim-hem-iade-magduriyeti-saticidan-cevap-yok-1.jpg
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürün Gönderimi Ve İade Talebimin Reddedilmesiyle Mağduriyet Yaşadım

15 Ekim 2025 12:35