12 Eylül 2024 08:18

Ailemle birlikte 06-09 Eylül 2024 tarihleri arasında Prag/Çek Cumhuriyeti'nde The Best Apartments otelinde konakladık. Bu otel tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Oteli Booking.com üzerinden ayırtmıştım. Booking.com web sitesinde otelin sayfasını incelediğiniz takdirde çok güzel resimlere ulaşıyorsunuz. Biz de bu resimler inandık. Ancak kuruluşun siteye müşteriyi yanıltan görselleri koyduğunu otele gidince bize -1 giriş altında ve uzun bir koridorun en sonunda oda verdiklerini gördük. Üstelik oda tuvalet, rutubet ve küf kokuyordu. Odada klima yerine hava temizleyici bulunuyordu. İşletme zaten durumun farkındaydı kısaca. Sağlığımızı tehlikeye atıyordu bu durum. Sitedeki resimlerde ve rezervasyon yaptırdığımızda onay gelen onay mesajında bu detayı açıklamadıkları için biz odayı görünce üzüldük. Son dakikada bu şekilde bir durumla karşılaşmak bütün tatil planımızı etkiledi. Son dakikada otel bulmak çok sorun oldu. Otelin yetkilisi şikayetim karşısında bizi arkadaşça davranmamakla itham etti. Rezervasyonumuzu Booking.com üstünde yaptığımız için sorumluluğu alarak bize %15 ücret iadesi yaptılar. Para iadesi almak hiç önemli değildi, otel yönetiminin samimiyetsizliği, ilgisizliği ve müşteriyi yanılması parayla telafi edilecek bir durum değildi.

Booking.com Rezervasyon Sorunu Ve İletişim Eksikliği

30 Eylül 2024 20:50
Booking.com Rezervasyon Sorunu Ve İletişim Eksikliği

03 Ekim 2023 13:12
Booking Com Para İadesi Talebi
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 18:30

Booking.com Best Hotel Pendik Mağduriyeti

31 Mayıs 2024 00:59
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Haksız Para Kesintisi

18 Temmuz 2024 15:57