Booking.com Best Hotel Pendik Mağduriyeti

31 Mayıs 2024 00:59

Cuma 24 Mayıs 2024 gecesi için Booking üzerinden best Hotel Pendik'te iki kişilik tek oda rezervasyon yaptım. Cumartesi sabah erkenden Sabiha Gökçen havalimanından yurt dışı uçuşumuz olduğu için kolaylık olsun diye bu oteli tercih etmiştik.

Otele giriş yapacağımız gün öğle saatlerinde, ne olur ne olmaz diyerek, oteli arayıp akşam geç vakitlerde geleceğimizi bildirdik ve telefondaki kişi bize istediğimiz saatte gelebileceğimizi söyledi.

Gece 12 civarı otele girdiğimizde ise resepsiyondaki kişi o saatte oraya birilerinin gelmiş olmasına şaşırarak bizi karşıladı. İsmimi ve rezervasyonumuz olduğunu söylediğimizde ise, biz gelmeyince odayı başkalarına verdiğini ve başka boş odaları olmadığını söyledi.

Gündüz telefonda konuştuğumuz çalışan geç geleceğimizi not almamış ve bildirmemiş. O saatte orada iki genç kadın olarak çok zor durumda kaldık. Resepsiyondaki arkadaşa bize yardımcı olması gerektiğini söyledik ve sağ olsun bizim için yakın çevredeki otelleri arayıp yer ayarladı, ancak yönlendirdiği otelin yıldızına ve yorumlarına baktığımızda bizim asla kalamayacağımız bir yer olduğunu fark ettik.

Neyse ki sonra düzgün bir yer buldu ve taksiyle oraya gittik. Ekstra taksi ücreti ödemek zorunda kaldık ve gece vakti bir saatten fazla vakit kaybettik. Bu mağduriyetten dolayı hem sinirlerimiz bozuldu, hem de fiziksel olarak olumsuz etkilendik. Booking'e durumu bildirdim, buradan da şikayetimi belirtmek isterim.

Aysun
Aysun

İki kişi için tek kişilik oda rezervasyonu yaparken ikinci konuk ismi girebildiniz mi? Otele gittiğinizde herhangi bir sorun yaşadınız mı bu konuda? Booking.com dan rezervasyon yapmaya çalışıyorum ancak ikinci kişinin bilgilerini giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Gamze sonucu yetersiz buldu

30 Ekim 2024 13:05

İbrahim
12 Ocak 2024 11:14
Booking.com Şirket Bünyesinde Kapalı İşletmeler Mevcut İade Yapmıyorlar
Booking.com Şirket Bünyesinde Kapalı İşletmeler Mevcut İade Yapmıyorlar
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 23:30