Booking.com Rezervasyonda İsim Bilgisi Gözükmüyor

01 Eylül 2023 16:34

Booking.com rezervasyonumda konuk isimleri yok ve vizeye bu şekilde başvuru da bulunamam. İsimlerimizi eklediğim halde böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldım. Maillere herhangi bir dönüş alamıyorum kısa sürede çözülürse çok sevinirim aksi halde iptal etmek zorunda kalacağım

Yorumlar (17)

Erdem
Erdem

Merhaba arkadaşlar ben cözdüm Rezervasyonlari mi yönet kısmının oraya isim soy isim yazıp virgül koyuyorsunuz istediğiniz kadar isim ekliyorsunuz. Örneğin xxxx xxxx, zzz zzzz, aaa aaa, seklinde oluyor Ama PDF kısmın da isimler çıkmıyor o nasıl olacak biliyorum

Buğra

Rezervasyon yaparken sadece kendi ismimi gireceğim bir kısım vardı. Kendi ismimi girdim fakat kızımın ismini girebileceğim bir alan yoktu. Booking'e mesaj attım dönüş olmadı. Reddit'te de bu konu tartışılmış. Yetişkin isminin yazdığı yere virgül konularak çocuk isminin de eklenebileceğini yazmışlar. Vizeye bu şekilde başvuracağım. Umarım bir sorun yaşamam.

Burçin
Burçin

Merhaba çözümü söylüyorum: internet üzerinden PC den Booking açıyorsunuz rezervasyonlarıma girip onaylı rez. İçine giriyorsunuz onayı yazdıra basınca isimli çıkıyor, telefondan olunca çıkmıyor ilginç bir şekilde, sanırım sistemlerinden kaynaklı, bende aynı sorunu yaşadım, tam iptal edecekken bu yolu buldum, bilginize

Ümit

Aslında çok basit yöntemi var. Önceden mailinize gelen rezervasyon onayını yazdır seçeneğinden görünüyordu fakat bunu şimdi telefonunuzdaki Booking uygulamasından kolayca yapabilirsiniz. Bookingte rezervasyonunuza tıklayın. En altta kaydet paylaş butonuna tıklayın ve orada rezervasyon onayını paylaşa tıklayın. İster telefonunuza indirin isterseniz mail isterseniz WhatsApp yoluyla paylaşın. Orada isimlerin olduğu onaylı form görünecektir.

Melike

Tarayıcıdan açtığımda da konuk ismi ekleyemiyorum çözebilen var mı sıkıntıyı?

Buğra

Konuk ismini virgülle ayırarak eklediğinizde vizede bir sorun yaşadınız mı?

Ümit

Aslında çok basit yöntemi var. Rezervasyonu yönet dediğinizde oda bilgilerinden konuk isimleri güncellenebiliyor. Ve bu isimlerin göründüğü formu indirmek için Bookingte rezervasyonunuza tıklayın. En altta kaydet paylaş butonuna tıklayın ve orada rezervasyon onayını paylaşa tıklayın. İster telefonunuza indirin isterseniz mail isterseniz WhatsApp yoluyla paylaşın. Orada isimlerin olduğu onaylı form görünecektir.

Melike

Çok teşekkür ederim yorumunuza. Fakat aynı şekilde otelle iletişime geçtiğimde yardımcı olamadıklarını sorunu Booking'in çözebileceğini söylediler. Daha öncesinde Booking de konuk ekle seçeneği çıkıyordu sanırım bunu kaldırmışlar. Biz konuk isimlerini, 'le ayırarak yazdık mecburen.

Şeyma
Şeyma

Merhaba bizim de aynı sorunumuz vardı otelin iletişim numarasından ulaştık. Resepsiyon a mail attık sorunu anlatan ve maille rezervasyon isimlerini eklettirdik sizde bu şekilde yapabilirsiniz

Yigit
Yigit

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Rezervasyona konuk ekle çıkmıyor. Vize randevumuz var ve bu şekilde sıkıntı yaşayacağız. Booking hiç yardımcı olmuyor yapabilen varsa lütfen yazsın

İsmihan
İsmihan

Merhaba bende yapamadım acaba sorun olur mu

Gülşah
Gülşah

Çözüm bulabildiniz mi dediğiniz yöntemle bir sorun yaşadınız mı vize başvurusunda

İbrahim

Merhaba çözüm bulabildiniz mi?

Özge
Özge

Merhaba; Konuk adında sadece kendi adım yazıyor fakat 2. Kişiyi nasıl eklemek gerekiyor?

Melike

Sisteme internet tarayıcısıyla girip konuk isimlerini güncelleyip çıktı alın oda bilgileri kısmının üzerinde yazıyor olacak. Telefondan bakıldığında bizim de gözükmüyordu güncelledikten sonra çözüldü

İbrahim

Nasıl çözdünüz? Bende de aynı problem var da

Evet

Sistem Hatası Yüzünden Ekstra Ücret Ödedim, Mağdurum

24 Mayıs 2025 23:53
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Konuk Listesi Sorunu Ve Vize Başvuru Engeli

12 Şubat 2025 15:39