Boğaziçi Elektrik Bedaş Kontrol İçin Gelmediler!

22 Şubat 2024 20:56625

Yeni kiracıyım, sokakta kaldım ve apar topar ev buldum. Öğretmenim, okulla birlikte çok zor işlerimi hallediyorum. Bir an önce evime taşınmam lazım ama elektriğim hala açılmadı. Kiraladığım daire önceden ticarethane olarak kullanılmış ancak şu an mesken yani ev olarak kullanılıyor. Ev sahibim bir hafta önce Bayrampaşa BEDAŞ'a gitti, onlar da kontrol için geleceklerini söylediler ama hala yoklar. Dışarıda kaldım resmen, elektriğim olmadığı için evime geçemiyorum. Bir insan bu kadar mağdur edilemez! Lütfen kontrole gelin, mesken olduğunu görün ve elektriğimi verin. Çok zor durumdayım.

2 Mart 2024 20:07

Bayrampaşa Bedaş kiraladığım daireye mesken mi değil mi diye kontrole gelecekti evime ama hala gelmediler. 10 güne geleceklerini söylediler, bugün 10. Gün ve hala gelip kontrol etmediler. Elektriğimi açamıyorum, aboneliğini alamıyorum. Evime giremiyorum, sokaktayım resmen! 5 gün önce şikayet ettim, ebys numarası istediler. Yolladım ama hala çözüme ulaşmadı! Bu kadar mağdur edemezsiniz insanları. CİMER'e şikayet edeceğim! Sokaktayım diyorum! Ebys : 11796

23 Şubat 2024 09:34 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Sinem K., Başvuru numaranızı (EBYS NO) iletmeniz durumunda gerekli inceleme yapılacaktır. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Sinem
23 Şubat 2024 20:12

Ebys numarası: 11796 barkod numarası: BSRS7APKKZ

26 Şubat 2024 09:14

Sayın Sinem K., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

18 Kasım 2024 10:57

Aynı problem bende var şuna oradan oraya gönderiyorlar sürekli belediye ye gidip imzalı mesken emlak beyanı istediler önce belediyeden gelen ekipleri bekledik şimdi de kendileri ekip gönderecekmiş daha sonra başvuru yapabilicekmişiz ya 15 gün elektriksiz nasıl kalacağız

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ İki Aydır Elektriklerim Açılmıyor

21 Eylül 2023 18:331.149

2 ay önce taşındım e devletten elektrik aboneliğini uzerimize alamadık Bedaş'a gittiğimizde Bayrampaşa'ya yönlendirdiler...

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ 1 Haftadır Elektriksiz Bekliyorum

6 Ağustos 2024 10:351.199

Bağcılarda bir daireye taşındık. Elektrik faturasında daire dükkan olarak göründüğü için yapı kayıt belgesi tapu ve diğe...

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ 1 Haftadır Elektriksiz Bekliyorum
1 Yorum

Bedaş 21. Yüzyılda Beni Elektriksiz Bıraktı Ve Açmıyor.

22 Ağustos 2024 11:55447

Ben bir ev satın aldım. Burası tapuda ofis olarak geçiyor. Belediyeye gittim ve beyan verdim. Belediye memurları yollayı...

Tümünü Gör
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Aylardır Tamir Edilmeyen Sokak Lambası!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Aylardır Tamir Edilmeyen Sokak Lambası!

Serhat
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Tehlikeli Durum!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Tehlikeli Durum!

Erkan
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Sorumsuzluğu

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Sorumsuzluğu

Özgür
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Tarafından Mühürlenen Saat

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Tarafından Mühürlenen Saat

Bulent
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Mahalle Işıkları Bir Haftadır Yanmıyor Ve Kimse İlgilenmiyor!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Mahalle Işıkları Bir Haftadır Yanmıyor Ve Kimse İlgilenmiyor!

İbrahim
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Arıza Sonrası Yol Tamir İşlemi Yapılmadan Bırakıldı!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Arıza Sonrası Yol Tamir İşlemi Yapılmadan Bırakıldı!