Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ İskan Alınmasına Rağmen Şantiye Elektriğine Dünya Para Ödüyoruz

Saliha
24 Haziran 2024 01:03889

Birkaç ay önce İskan alınmış olmasına rağmen binada elektrik abonelikleri ayrılmadı. Alt katlarda iş yerleri var ve hala şantiye elektriği kullanımı devam ediyor. İş yerlerinin yükünü konutlar çekiyor. Başkalarının faturalarını ödemekten bıktım usandım. Sorunun çözümüne dair yapılması gerekenlerin yapıldığı ona rağmen sorunun çözümünün uzadığı iddia ediliyor. Hatta yıllarca bekleyenlerin olduğu da iddia ediliyor. Yıllarca bekletilecek ne var sorun neyse söylenir hallolur işlem yapılır biter gider. Başvuru numarası 16055687. Sorun nedir biz neyi bekliyoruz neden hala şantiye elektriği kullanıyoruz ve dünyanın faturasını ödüyoruz?!

24 Haziran 2024 14:14 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Saliha B., Talebiniz ilgili birime iletilmiş olup, gerekli inceleme sağlanacaktır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

24 Haziran 2024 15:33

Sayın Saliha B., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Bedaş Şantiye Panosu Sayaç Sıkıntısı

Muharrem
18 Kasım 2023 12:422.158

"Teşekkür ederim bugün inaktif olduğu mesajı geldi. İnşallah tekrar bir sıkıntı yaşamayız."

Tümünü Gör
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Tehlikeli Durum!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Tehlikeli Durum!

Erkan
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Sorumsuzluğu

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Sorumsuzluğu

Özgür
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Tarafından Mühürlenen Saat

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Tarafından Mühürlenen Saat

Bulent
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Mahalle Işıkları Bir Haftadır Yanmıyor Ve Kimse İlgilenmiyor!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Mahalle Işıkları Bir Haftadır Yanmıyor Ve Kimse İlgilenmiyor!

İbrahim
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Arıza Sonrası Yol Tamir İşlemi Yapılmadan Bırakıldı!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Arıza Sonrası Yol Tamir İşlemi Yapılmadan Bırakıldı!

Boğaziçi Elektrik - Bedaş Zarar Tazmini!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Zarar Tazmini!

Mursel

Öne ÇıkanKonular