Borusan Otomotiv Yeni Değişen Parçaları Tekrardan Değiştirmek İstiyor!

İsmet
21 Aralık 2023 10:48

06.12.2023 tarihinde ikinci el 2016 BMW 320ied model araç satın aldım. Araç yetkili servis bakımlı. Borusan Oto'da ücretsiz checkup ve koku hediye kiti kampanyasından yararlanarak aracımı 16.12.2023 tarihinde Borusan Oto Samandıra şubesine checkup için teslim ettim.

Samandıra Şubesi aracım için; Külbütör kapağı, turbo su oringi, siklon boru, vakum pompası, ön iki amortisör, rot başı ve egzoz bölgesinde yağ kaçağı olduğunu iletti. Ayrıca aracın lastik ebatlarının hatalı olduğunu, ön ve arka disklerin kötü olduğunu belirtti.

Fakat; Aracım yetkili servis bakımlı ve son 2 yıl içerisinde, en yakını 15.09.2022, 12.04.2023 ve 22.11.2023 tarihlerinde 3 kere yetkili servise girerek aracımın yukarıda sorun olarak belirtilen tüm parçaları değişmiş. Birtek külbütör kapağına işlem yapılmamış ve aracın hatalı olarak belirtilen lastik ebatları 225/45/18 Borusan tarafından satılan ve yine Borusan'dan satın alınmış kışlık jant setidir.

Talebim, eğer yeni takılan bu parçaların, belirtildiği üzere değişmesi gerekiyor ise yakın zamanda değiştiğini göz önüne aldığımızda parçaların üretim hatalı olduğunu gösterir ve garantiden değişilmesini talep ederim. Eğer parçalarda üretim hatası yok ise, bu noktada yetkili servisin fatura bedelini yükseltmek adına bu parçaları tekrardan değiştirmeye çalıştığı kanaatine varmaktayım.

Konu hakkında Borusan Otomotivin konuyu ivedilikle incelemesi ve mağduriyetimi gidermesi için desteklerini rica ederim.

21 Aralık 2023 10:58 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Bora sonuçtan çok memnun

Bora
17 Mart 14:39
"Aracımın sorununu gidermek için titizlikle çalışıp, sorunu en uygun şekilde çözen Borusan İstinye Servisine teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık."

Hakan
11 Şubat 2024 19:23
BMW 5 Aylık Sıfır Araca Ücretli Onarım Maliyeti Çıkardı!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Garantili Araçta Şok Eden Sorunlar!

21 Ocak 11:42
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
26 Kasım 2024 23:54
BMW Servisinde Çözülemeyen Yağ Sorunu
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

BMW'den Garanti Dışı Yüksek Onarım Ücreti Ve İkame Araç Mağduriyeti

Yıldız