Hasan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 23:54

Öncelikle merhaba, iyi çalışmalar.
2015 model 320i ED aracımın yağ eksiltme, yağ kaçakları ve motor sıcak uyarısı gibi şikayetlerle Adana Mersin Borusan servisine götürdüm. Sözde aracın turbo oringleri ve yağ kaçakları yapıldı. Araç aynı şikayetle 3 gün sonra tekrar bıraktım. Karbüratör kapağı daha önce değiştiği için tekrar değişti. Aracı teslim aldım, ortalama 400 km yol gittikten sonra yine '1 litre yağ ekle' uyarısı aldım. Aracın yağını değiştirmek için bir servise gittiğimde, aracı lifte kaldırdıklarında karşılaştığım vaziyet aşağıdaki fotoğrafta mevcut...
Bunun üzerine servisteki hanımefendiye mesaj atıp, bu fotoğrafları atmama ve aramama rağmen dönüş sağlanmadı. Tarafıma servise gittiğimde tekrar motor değiştirmeleri gerektiğini söylediler. 2015-16 çıkışlı aracın 225.000 km'de motorunu değiştirmeleri gerektiğini söylediler. Ve bunun üzerine onları şikayet edeceğimi söyledim, 0850 755 0606 numaralı telefonu arayıp şikayet ettim, 3 defa arıyorum. Kimse ne aradı ne de tarafıma döndü. Bu yüzden BMW gibi bir firmayı Tüketici Mahkemesi'ne şikayet etmeyi düşündüm, son çare buraya yazdım. En son öyle olacaktır, muhtemelen :(

27 Kasım 2024 09:49 (Şikayetten 9 saat sonra)

29 Kasım 2024 10:19

Servisten veya bir yetkiliden hâlâ dönüş gelmedi, beklemeye devam ediyoruz.

17 Aralık 2024 17:34

Bu yazdığımın üstüne kaç defa aradım hala bir sonuca varamadım arayan soran olmadı, BMW pişmanlıktır, servisi sıfır daha ne denebilir ki.

Ersin
Ersin

En iyisi özel serviler kendileri sıfır parça takip böyle durumlarda motor değişmeli şanzıman değişmeli gibi uçuk 400 binlik masraflarla gelirler

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

BMW 118i Düşük Kilometrede Kronik Yağ Eksiltme Sorunu Mağduriyeti

Veysel
15 Mayıs 2025 23:28

Borusan Otomotiv Yeni Değişen Parçaları Tekrardan Değiştirmek İstiyor!

İsmet
21 Aralık 2023 10:48
Bora sonuçtan çok memnun

Bora
17 Mart 2025 14:39
"Aracımın sorununu gidermek için titizlikle çalışıp, sorunu en uygun şekilde çözen Borusan İstinye Servisine teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık."