Arif sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Otomotiv İx Arıza Ve İkame Araç

16 Ekim 2023 16:36

2022 model BMW ix Xdrive40 aracım daha 1 yıllıkken direksiyon kutusu arızası vererek kullanılamaz hale geldi. Denizli deki Borusan'a bağlı yetkili BMW servisine aracı 09.10.2023 tarihinde garanti kapsamında parça değişimi için bıraktık. Serviste ayrıca batarya soğutma suyu pompasının da arızalı olduğu anlaşıldı ki bu uzun yolda batarya ısınmasına bağlı yangına da sebebiyet verebilirdi. Hazırda yedek parça olmadığı için aracın serviste uzun kalması gerektiği söylendi. Bizde ikame araç talebinde bulunduk, fakat Borusan otomotiv ikame araç vereceğini söylemesine ve 1 hafta geçmesine rağmen henüz ikame araç verilmedi. Borusan otomotiv 1 haftadır araç vermeyerek bizi mağdur etmektedir.

31 Ocak 2024 01:47

BMW ix XDrive40 aracımız 45 gün direksiyon kutusu arızasından kaynaklı serviste kaldıktan sonra tarafımıza onarım yapılarak teslim edildi. Fakat aracı teslim aldıktan 1 hafta sonra aracın klima sisteminin arızalandığını fark ettik ve tekrardan aracı servise bıraktık. Aracımız şu an 40 gündür Borusan'a bağlı yetkili serviste ve yedek parça beklemektedir. Son 3 aydır toplamda aracımız 85 gündür serviste zaman geçirdi ve geçirmeye devam etmektedir. Borusan aracın yedek parçasını tedarik etmemektedir ve ne zaman tedarik edileceği hakkında bilgi vermemektedir. Kasko, sigorta ve MTV gibi giderlerini ödemeye devam ettiğimiz aracımızı kullanamamaktayız. Buna ek olarak aracımız çalışmadığı halde garanti süresi işlemektedir. Bu geçen süreye karşılık aracımızın garanti süresinin uzatılması gerektiğini düşünmekteyim. Borusan'ın acil olarak yedek parça problemini çözmesi gerekmektedir. 3 aydır mağdur edilmekteyiz!

16 Ekim 2023 16:42 (Şikayetten 6 dakika sonra)

17 Ekim 2023 17:29

Özgür otodan Sevilay hanıma yardımı için teşekkür ederiz. İkame araç tahsisi gerçekleşti.

07 Şubat 2024 17:28

1 haftadır konu ile ilgili herhangi bir geri dönüş alamadık. Konu ile ilgili ivedi bir bilgilendirme istemekteyiz.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

BMW İ5 Arıza Ve İkame Araç Sorunu

Burak
11 Mart 20:18
BMW İ5 Arıza Ve İkame Araç Sorunu
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

BMW Borusan Otomotiv Ayıplı Ürün

Mahmut
21 Aralık 2023 16:07
BMW Borusan Otomotiv Ayıplı Ürün
Sedef sonuçtan memnun

BMW İx Sıfır Aracım 8 Ayda Bozuldu

Sedef
16 Mart 2024 15:25
"BMW markası beni hayal kırıklığına uğratsa da çalışanlar İlgili davrandı. Teşekkürler"
Mirkelam sonuçtan hiç memnun değil

Mirkelam
19 Haziran 2024 14:29