Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

BMW Borusan Otomotiv Ayıplı Ürün

BMW Borusan Otomotiv Ayıplı Ürün
21 Aralık 2023 16:07

6 Aralık 2023 tarihinde teslim aldığım 2023 model BMW 520d xdrive aracı, 2 gün kullanım sonrasında henüz 151 km'deyken çeşitli arızalar vermeye başladı (enerji akışı, tahrik). Araç, 12 Aralık'ta Borusan İstinye şubesine çekildi. Servisle görüştüğümde aracın aküsünde sorun olduğunu tarafıma bildirdiler. Daha sonra tekrar iletişime geçtiğimde aracın aküsünün değiştirildiğini ancak test sürüşünde tekrar arıza verdiğini söylediler. Bu süreçte yaklaşık 10 gündür araçsızım ve tarafıma konsinye araç tahsis edilmedi. Her gün arayıp durum hakkında bilgi almak istememe rağmen, ellerinde araç olmadığını iletiyorlar. Aracın yeni bir araçla değişimini ve mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum.

21 Aralık 2023 16:14 (Şikayetten 6 dakika sonra)

11 Ocak 2024 14:23

G60 Kasa kodlu 5.20 d xdrive araç hala serviste olmakla birlikte min 3 hafta daha serviste parça bekleyecek minimum 2 aydır tamir edilemeyen bir 0 km araç değişim talebimiz reddedildi gerekli haber ve sosyal medya hesaplarıyla da iletişime geçmiş olmakla birlikte hukuki yollardan hakkımı arayacağım Borusan Pişmanlıktır

02 Şubat 2024 21:01

Borusan otomotivden aldığımız yeni 5 serisi 5.20DXdrive G60 kasa kodlu Aracım henüz daha 150 km de bozulmuştu değişim talebimi red ettiler firmadan bunu bana belge olarak göstermelerini talep ettiğimde Borusan İstinye Şubesinde çalışan sibel ceylanın tarafıma bu bilgiyi iletemeyeceklerini sadece hukuki yollarla alabileceğimi iletti ayrıca değişim talebim üzerine mahkemeye başvurmamam için şirketin bana bir jest yapabileceğini eğer başvuracaksam da gerekli belgeleri bana atacağını söyleyen sibel hanım söylediği hiçbir şeyin arkasında durmamıştır üstelik araç 40 gün serviste kalıp tamir edilmesinin üstünden 3 gün geçti araçtaki arızalar devam ediyor güncel fiyatı 5.6 milyon olan bu aracın aldığımdan beri 5 gün kullanabildim şu an tekrar servise başvurmamı İstiyorlar Borusan otomotiv İstinye şubesinden uzak durulması gerekiyor

Emre sonuçtan hiç memnun değil

BMW Elektrikli Araçları Pişmanlığı

Emre
27 Ocak 2024 21:34
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Otomotiv İx Arıza Ve İkame Araç

Arif
16 Ekim 2023 16:36
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret

Celal sonuçtan çok memnun

BMW G60 520d Xdrive 2023 Elektrik Besleme Hatası

Celal
16 Ocak 2024 11:20
"İkame aracım 3. Günde teslim edildi. Araç 10. Günde tamir edilip bana teslim edildi. Süreçte servis yetkilisi Berk bey çok ilgilendi. Teşekkürler."